To je to što me zanima!

Pored Sudca Maji Blagdan više ne trebaju muškarci

Pjevačica je prije dvije godine prekinula vezu s glazbenikom Marselom Benzonom. Šuškalo se kako je to pravi razlog zašto se okrenula vjeri
Vidi originalni članak

Maja Blagdan (41) je smisao života pronašla u vjeri. Pjevačica je ispričala za Gloriju kako nema namjeru upuštati se u intimne veze s muškarcima. Prije dvije godine prekinula je 11 godišnju vezu s glazbenikom Marselom Benzonom. Šuškalo se kako je to razlog zašto se okrenula vjeri.
- To za mene nije bio bolan prekid. Mi smo se razišli prijateljski nakon što smo oboje shvatili da to više nije to i danas smo u vrlo dobrim odnosima - demantira Maja da ju je prekid povrijedio. Blagdan već dvije godine pjeva na seminarima velečasnog Sudca, s kojim je i snimila album duhovnih pjesama. Puno vremena provodi u molitvi s karizmatikom.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • da reknem 18.03.2010.

    tko sam ja i tko ste vi da osuđujete maju blagdan? ako ste vi sveti i bez grijeha, onda u redu. ali daleko od toga da sam ja ili vi na tome stupnju!

  • aura 15.10.2009.

    Ne muškarci ,nego muškarčine

  • fidel 15.10.2009.

    Ma, bravo! Nek si ti našla pravi razlog. Dok ti je sve bilo ok, pjevalo se, pilo i shevilo i nije ti očito padalo na pamet \" okrenuti se Bogu\". E, sad je druga priča... Tipična novokomponirana Hrvaticakatolkinja sa raznoraznih duhovnih obnova. Ajd, bar s ovim često posjećuje kozmetičara, očito, lice je malo sredila, da ostade onkva rošava pa još solo - sad bi otišla u časne! Ostavljena i ružnjikava - stari dobri razlog za \"osjetit poziv\" !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare