To je to što me zanima!

Porin stigao u srce Slavonije: 'Sigurni smo da Osijek idućih dana neće biti miran niti tih'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dodjela nagrada Porin očekuje nas 24. ožujka u dvorani Gradski vrt u Osijeku, a na velikoj pozornici dvorane u prijenosu uživo gledat ćemo velika glazbena imena
Vidi originalni članak

Službeno otvaranje Porina započelo je u srcu Slavonije, u Osijeku. Na Trgu Ante Starčevića tjedan prestižne glazbene nagrade otvoren je podizanjem zastave i pjesmom 'Moj Osijek' u izvedbi HKUD-a 'Osijek 1862' koje je publika nagradila gromoglasnim pljeskom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ružica Popović, članica organizacijskog tima Porina rekla je koliko je posebno sretna što se 29. dodjela Porina održava upravo u Osijeku.

- Prvi smo puta ovdje nakon dugog niza godina. Zadnji puta smo ovdje bili 2005. i 2006. godine. Hvala puno županiji  i gradu Osijeku - rekla je sa smiješkom na licu.

Davor Dedić, predsjednik podružnice HGU 4, također je izrazio svoje veselje za nadolazeći tjedan.

- Kao glazbenik najviše se veselim Porinu, nagradi koja pokazuje da ste vi kao glazbenik postigli najviše što možete postići u Hrvatskoj - rekao je te zaželio dobrodošlicu svima koji će se pridružiti tjednu prestižne nagrade.

Pročelnica Upravnog odjela za turizam, kulturu i sport Osječko-baranjske županije, Tatjana Roth čestitala je svim normiranima te zahvalila glazbenicima jer čine svijet ljepšim.

PROMO Predstavljamo glazbena imena koja će nastupiti na dodjeli Porina!

Na otvaranju se publici obratio i  Dragan Vulin, zamjenik gradonačelnika Grada Osijeka.

- Jako sam sretan što je Porin nakon 16 godina ponovno u Osijeku. Veselim se ovom tjednu. Svi znamo da je Osijek poznat po sjajnoj publici, gastronomiji i gostoljubivosti. Siguran sam da Osijek idućih dana neće biti miran niti tih - zaključio je Vulin, a za kraju ovog svečanog otvaranja publiku je 'Dječji zbor Zumbići' počastio pjesmicama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Slajzerizer 19.03.2022.

    Koje gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare