To je to što me zanima!

Poroci su na supermodelu Kate Moss ipak ostavili trag

Ni ona nije savršena Kate Moss (37) na Vuittonovoj reviji pokazala celulitnu stražnjicu. Kate je svjesna nedostataka svog načina života, ali neće ga se odreći
Vidi originalni članak

Manekenka je blistala na prošlotjednom Tjednu mode u Parizu u crnim vrućim hlačicama, ali samo dok publici ne bi okrenula leđa. Jedna od najbolje plaćenih svjetskih manekenki iznenadila je obješenom stražnjicom i nogama punim celulita. Kate Moss su prije nekoliko godina snimili kako šmrče kokain. Bezbroj puta su je fotografirali kako u rano jutro pijana i drogirana (a u zadnje vrijeme i bez haljine) izlazi iz noćnih klubova. No, godinama je impresionirala izvrsnim izgledom.

- Godine, gravitacija i poroci ipak su ostavili tragove - komentirali su mnogi nakon Louis Vuittonove revije. Kate se rokerskog života očito ne želi namjeru odreći.

Sa zaručnikom Jamiejem Hinceom (46), gitaristom Killsa, u Londonu je tijekom vikenda tulumarila dvije noći zaredom.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • paklena naranča 18.03.2011.

    noćima ne spavam, što kate ima celulit.

  • medeki 17.03.2011.

    Da je meni imat njezin celulit !!!

  • hbcro7 17.03.2011.

    Pa ona nikad nije bila nit zgodna nit lijepa,al modom upravljaju gay dizajneri,frizeri i stilisti pa se traže žene bez oblina i sa dječačkim licem.Čak mi bolje sad izgleda otkad je dobila par kila nego prije.Njen celulit mi uopće nije problem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare