To je to što me zanima!

Poruka Mireli: Progutat će te mrak, loše ćeš završiti!

Majka izvanbračne kćerke glumca Gorana Višnjića, Mirela Rupić jako je uznemirena jer joj netko već mjesec dana neprestano prijeti
Vidi originalni članak

Primam neugodne poruke već više od mjesec dana i ne mogu to više trpjeti. Samo želim da se osoba koja to radi osjeća isto kao i ja, rekla je Mirela Rupić nakon što je u šibenskoj policiji provela 45 minuta. Netko joj telefonski prijeti te je vrijeđa i putem SMS poruka. Takvih poziva i poruka bilo je 30-ak, kaže odvjetnik Mirele Rupić (36) Nenad Škare.
“Progutat će te mrak, loše ćeš završiti.”, “Nestat ćeš!”, samo su neke od uznemirujućih poruka koje je dobila. Tvrdi to njezin odvjetnik i dodaje da joj prijete i da će je napasti.
- Osim što joj prijete, netko je i vrijeđa. Govore joj da je žena lakog morala. Ona je jako preplašena i uznemirena. Teško se s time nosi. Zasad nemam službenih policijskih informacija o broju s kojeg je Mirela primala prijetnje - kaže odvjetnik Škare. Policija će od telefonskih operatera zatražiti ispis brojeva. M. Rupić i njen odvjetnik zasad ne žele nagađati tko bi joj mogao prijetiti. Dodaje da njegova klijentica nema novca za platiti zaštitara koji bi je čuvao. Potrebnu sigurnost, kaže odvjetnik Škare, dat će joj šibenska policija.

>>> VIŠNJIĆ ĆE ZBOG DNK ANALIZE DOĆI U ZAGREB
Budući da se parnica vodi pred Općinskim sudom u Zagrebu, sigurno je da će se i DNK test obaviti na području nadležnosti suda, objasnio je Škare. To će najvjerojatnije biti na Zavodu za sudsku medicinu na zagrebačkoj Šalati. Prije sedam i pol mjeseci Mirela je rodila Lanu Lourdes. Goran je tad priznao da se napio i imao jednonoćnu avanturu s Mirelom, koja mu uopće, rekao je, nije privlačna žena.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • entoni 28.11.2007.

    Ti Bootylicious probaj se kulturnije izražavati, živjela je i Mirela prije Višnjića pa zašto ne bi tražila pravdu. Inače odvijetnici se dogovore da uzmu svoj postotak od predmeta kad utvrde i dobiju odštetni iznos za svoju stranku. Razumiješ ne treba odvijetnika platiti odmah, već on uzima svoj honorar na kraju, u početku samo kaže stranci koji postotak uzima , ni to ne znaš a žuljaju te Rupičke. Kužim Ivana Vrdoljak ima četri brata u zagrebu pomnožiti to sa ženskama, prijateljima i uvijek se nađe netko subjektivan i nerealno komentira ! Kaj misliš da su Vrdoljaci sveci, kakav joj je muž tu negdje su i braća što nije čudno izrazito su svi zgodni i bogati, ženske se ljepe ko lude za njih ! Neće nitko uništiti Višnjića ima slične probleme njegov kolega crni rasist glumac, i puno njih pa kaj!

  • Tyson 26.10.2007.

    Ko zna mozda si i sama salje poruke. Pak kaj je to danas kupis 5 paketa kartica z svega par sto kuna i saljes.. Kaj si droca misli da bu vjecno po novinama.. bu kurac . Dosla bu neka nova TI i onda bumo o njoj citali. jer drzava je u tolikim govnima da si vise ne isplati citat njihove lude izjave pa si sad malo citamo o tudim droljama i njihovim jadnim zivotima zene su sve lude i lude one su na sve spremne.. Naravno cast onima koje su normalne, a po natpisima novina nazalost sve vas je manje....

  • kikica 25.10.2007.

    glupost..neki pojedinci koji sad \"napadaju\" ovu zensku ocito misle da su zene nepogresive i da se njima \"one night stand sa lošim završetkom\" nikada ne smije desiti, a kad tip pogrijesi onda se izvlače na onu :\"A BIO JE PIJAN,ŠTA SAD.\" Dajte, ne serite kao prvo. ne branim ju, al\' bogami ni njega..Zeni je doslo te noci i odlucila si je olaksati,a nije razmisljala vjerojatno unaprijed : \"joj,pa on ima ženu, ne bih ja to smjela..\" Ponese te strast i dogodi se, šta sad...ne blesavite i pustite ju da radi kako najbolje zna i umije, a ne sad svo kamenje iz kamenoloma bacati na nju. Btw, mislim da je on tu trebao vise razmisljati jer on je taj koji je bio zauzet, tj.vec u braku (čitaj MRAKU)...Poštovanje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare