To je to što me zanima!

Posh invalidu oduzela zadnje parkirno mjesto ispred dućana

Žurila je u trgovinu igračkama da kupi balone pa je njen vozač parkirao na mjesto predviđeno za osobe s invaliditetom. Kad je završila s kupovinom odjurili su dalje
Vidi originalni članak

Ne vozi sama već ima vozača koji to radi umjesto nje dok ona sjedi na zadnjem sjedištu i uživa u pogledu kroz prozor. Uz sav taj komfor činilo joj se sasvim normalno oduzeti parkirno mjesto invalidu. Naime, njen vozač parkirao je Jaguar u kojem ju vozi na mjesto rezervirano za invalide ispred trgovine igračkama. Zbog toga bi mogao platiti kaznu od 528 kuna.

- Posh je zauzela zadnje mjesto za invalide i uopće je nije opterećivalo što krši zakon. Smireno je izašla van i sa sestrom ušla u trgovinu - rekao je jedan od očevidaca, također invalid. 

Victoria Beckham (36) javno se ispričala zbog tog postupka naglasivši da joj je jako žao i neugodno zbog situacije u kojoj se našla. 

- Sve se dogodilo jer je vozač donio krivu odluku na krivom mjestu u krivo vrijeme. Victoria njegovo ponašanje ne opravdava i nipošto mu sama nije savjetovala da parkira na mjesto za invalide - rekao je glasnogovornik pjevačice. 

Za nepropisno parkiranje nitko ne bi ni znao da se Chantelle Hughes, koja je invalid i ima pravo na parkirno mjesto na kojem je parkirao Victorijin vozač, nije došla pred trgovinu u isto vrijeme kad i Posh i uočila da je netko zauzeo mjesto predviđeno za osobe s invaliditetom. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • bustedagain 27.02.2011.

    Pa i ona je invalid......u glavi

  • vilim25 27.02.2011.

    Žao mi je svakog čovjeka koij je na neki način osakaćen. No, mjene je jedan puta prijavila baba jer sam stano na mjesto za invalide ispred bolnice da na rukama odnesem na pregled djete od 1 g. Po meni bi pravo na ta mjesta trebali dobiti i roditelji male djece, jer je njima isto otežana pokretljivost pogotovo kada se radi o malim bebama. Neka roditelji djece do 3 g. dobiju neku naljepnicu od pedijatra kako bi se dopustio parking.

  • laura bi 27.02.2011.

    bezveze

Komentiraj...
Vidi sve komentare