To je to što me zanima!

Još nije ni rodila, a već je dala kćeri izraditi Louboutin cipele

Pitanje je trenutka kad će roditi, a kad se to dogodi Victoria će biti spremna. Kćer će iz bolnice kući odnijeti obučenu u dizajnersku odjeću koju godinama kupuje
Vidi originalni članak

Victoria (37) i David Beckham (36) već imaju tri sina, a kći će im 'sjesti' kao višnja na šlag. Victoria Beckham (37) rekla je kako će djevojčicu dojiti iako sa sinovima to nije bio slučaj. Želi da sve u vezi njene djevojčice bude posebno i najbolje moguće. Modni znalci uvjereni su da će mala Beckhamica biti modna ikona čim se rodi.

- Čim se bolnicom prolomi prvi vrisak te djevojčice možete zaboraviti na Suri Cruise jer Posh će od svoje curice napraviti modno čudo - tvrde.

Victoria, tvrde prijatelji, već godinama kupuje odjeću za svoju princezu. Kaže da kupuje za prijateljice, a zapravo je kod kuće već nagomilala brdo odjeće. Svojoj je kćeri dala izraditi i Louboutin cipelice kako bi je od malena privikla samo na najbolje. 

- Victoria želi da djevojčica bude s njom, da zajedno obilaze trgovine dizajnerskom odjećom i rade 'ženskaste' stvari dok Brooklyn (12), Romeo (8) i Cruz (6) igraju nogomet s tatom - kaže prijatelj bivše članice grupe Spice Girls.

Na uređenje kćerine sobe u kući u Engleskoj Beckhamovi su potrošili 210.000 kuna, a uz to preuređuju i sobe sinovima kako se ne bi osjećali zanemareno.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Rea_9 10.07.2011.

    Ja sm svom djetetu sad spremna sve priustiti kamoli da imam milijune kao ona zasto ne, iskreno netreba ni pretjerivat i ici u neke krajnosti ali ako mogu joj priustiti nesto vise zasto nebi.... Bolje je i to nego kad vidim pojedine mame su u markiranoj robi,naocale,torbice ,nokti,ekstenzije itd. a dijete pored nje ajme meni ali bitno je da su se one napucale i sredile i svakodnevno po kaficima gube se a dijeca su ili kod bake ili u vrticu niti nesudjeluju u njihovom zivotu zalosno je samo sto je toga sve vise.... zato nemam nista protiv neka zena kupi svojoj maloj princezi kad vec ima mogucnosti pruzit ce joj vjerojatno sve ono sto ona nije mogla imat kad je bila mala zasto ne ......

  • stephanie 09.07.2011.

    nakaradno

  • muskarac 09.07.2011.

    svaka majka za svoje dijete najbolje zeli, ona moze kupit skupo, pa zasto ne

Komentiraj...
Vidi sve komentare