To je to što me zanima!

Posh kao 18-godišnjakinja pozirala u čipkastom rublju

Tada je još bila samo srednjoškolka koja je htjela biti dobra plesačica. Znali su je samo kao Victoriju Adams, a ne pjevačicu 'Posh Spice' ili Beckham
Vidi originalni članak

Victoria Beckham, koja bi uskoro trebala napuniti 36 godina, s 18 godina slikala se u čipkastom grudnjaku. Tada još nije bila javnosti poznata kao pjevačica ili supruga nogometaša jer je bila prosječna tinejdžerica koja je htjela uspjeti u plesu. Na starim slikama Posh ima mnogo manje grudi i veći konfekcijski broj odjeće. Danas ju javnost poznaje kao izrazito mršavu ženu s košaricama B veličine, no s 18 godina Posh nije imala grudi ništa veće od onoga što bi trebalo stati u najmanje košarice. Nakon što se proslavila s grupom 'Spice Girls', a kasnije i kao supruga nogometaša Davida Beckhama (34), Victorija je povećala svoje grudi na D košarice. Međutim, nedavno je  majka troje djece navodno shvatila kako joj je to opterećenje preveliko te je smanjila svoje silikone za 2 broja.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • malacura 25.01.2010.

    Pa nije nešto lijepo izgledala sa 18. Zaključujem da (iako ima premalo kila i treba joj minimalno 10) je sada ipak ljepša i vidi se da pare i dobar styling čine svoje. Je li to dovoljno za komentar? Pričati o tome ko je bio poznatiji previše priče je za ovako bezveznu vijest.

  • possesed 25.01.2010.

    Strašilo od 35kg..danas je strašilo od 30kg..

  • breskvica 25.01.2010.

    baš je bila lijepa a mislim da joj ne bi ni sada ništa falilo da je ostala prirodna a ne sva od plastike...

Komentiraj...
Vidi sve komentare