To je to što me zanima!

Posjed Presleyjeve preminule kćeri pod tužbom: Dug od skoro 4 milijuna dolara nije plaćen

Prema sudskim dokumentima, Lisa Marie je dala svoj vlasnički udio u 'Elvis Presley Enterprises' i 'Graceland' kao kolateral. Nejasno je zašto je podignula kredit
Vidi originalni članak

Ostavština Lise Marie Presley, jedine Elvisove kćeri, tužena je od strane privatne zajmodavne tvrtke za 3,8 milijuna dolara nakon što pokojna pjevačica navodno nije otplatila kredit iz 2018. godine.

'Naussany Investments & Private Lending, LLC' tvrdi da je imala rok do svibnja 2022. da u cijelosti isplati zajam, prema sudskim dokumentima koje je pribavio Entertainment Tonight.

PRISCILLA SLAVI 78. ROĐENDAN Elvisova udovica nije bila sretna s njim: Tretirao ju je kao kućnog ljubimca, tjerao na jedno u sobi

Naveli su kako nisu imali kontakta s Lisom, koja je preminula u siječnju u 55. godini, nakon ožujka 2022. - unatoč tome što su navodno više puta pokušavali naplatiti dug.

Prema sudskim dokumentima, Lisa Marie je dala svoj vlasnički udio u 'Elvis Presley Enterprises' i 'Graceland' kao kolateral. Nejasno je zašto je podignula kredit.

RILEY KEOUGH Kći Lise Marie Presley prvi put u javnosti nakon smrti majke, došla na premijeru svoje serije

Tvrtka koja joj ga je pozajmljivala tvrdi da je glazbenica prethodno od njih posudila 450.000 dolara u srpnju 2016., koje je u cijelosti isplatila sljedeći mjesec.

NIPL, LLC je rekao da će odustati od slučaja ako Lisino imanje, koje je sada pod kontrolom njezine kćeri Riley Keough (34), pristane platiti 2,85 milijuna dolara, ili 75 posto ukupnog duga, u roku od 45 dana.

Kćer preminule pjevačice ​​imenovana je jedinim upraviteljem imanja svoje pokojne majke prošlog mjeseca nakon pravne bitke protiv njezine bake Priscille Presley.

IMALA 54 GODINE Otkrili su uzrok smrti Lise Marie Presley: 'Žalila se na bolove'

Ona je također dobila vlasništvo nad Gracelandom, legendarnom vilom u Memphisu koja je nekoć pripadala njezinom djedu Elvisu Presleyu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare