To je to što me zanima!

Poslije Zvonimirove večere se zabava nastavila dugo u noć, a večeras kuha svestrana Marie

Večerašnja domaćica, Austrijanka s hrvatskom adresom, svestrana je i inspirativna Marie koja se bavi jogom, prijevodima, marketingom, a uz to vodi podcast i edukatorica je psihoterapije
Vidi originalni članak

Zadnji je dan druženja sa simpatičnom petorkom u 'Ribi na torti' koju čine dvije Lare, David, Zvonimir i Marie. Očekujemo nova iznenađenja, recepte, ali i ime pobjednika ili pobjednice trećeg ciklusa. Nakon tjedna prepunog neočekivanih menija i dobre zabave, Marie Wasler kao posljednja domaćica otvorit će vrata svog doma.

NOVI DAN, NOVI KANDIDAT Stand up komičar Zvonimir ulazi u kuhinju: 'Baš sam sretan...'

'Fino smo zaružili'

Dok se Marie zagrijava za kuhanje, riba s torte šapnula je da se nakon Zvonimirove večere zabava nastavila do dugo u noć.

- Poslije večere smo mi fino zaružili, otišli smo na Davidov nastup. Ja sam se onako 18 puta naježio kakav taj čovjek glas ima - poručio je Zvonimir, dok je Lara Santini dodala:

- Glavni performer je bio David, a onda mu se pridružila Lara što je bilo šlag na torti.

Večerašnja domaćica, Austrijanka s hrvatskom adresom, svestrana je i inspirativna Marie koja se bavi jogom, prijevodima, marketingom, a uz to vodi podcast i edukatorica je psihoterapije. Od svega nabrojanoga, kaže Marie, trenutno su joj najdraže joga i psihoterapija.

- Kad je hrana u pitanju, zapravo skoro sve volim, jedino što nikako ne volim je želatina i svi ti deserti koji se tako voblaju, to ne mogu, odmah mi se diže želudac - otkrit će Marie.

Našalila se s Pažaninom

Ovotjedna finalna domaćica našalit će se prije kuhanja s voditeljem Pažaninom:

- Malo sam bila gladna, nisi baš previše mislio na mene kroz ovaj tjedan s tim receptima, pa malo ćemo morati popričati. 

Baš zato Marie želi svojim gostima spremiti vegetarijansku večeru, no izazov će joj možda pomrsiti planove. Kako će se snaći u kuhinji, nagađat će i kandidati.

- Sve zavisi što je više pokupila, austrijsku disciplinu ili našu balkansku nedisciplinu tako da ne mogu zamisliti kakva će biti u kuhinji. Ja se nadam da je pokupila najbolje s obje strane - poručit će David.

Što će Marie zapravo kuhati i hoće li uspjeti osvojiti maksimalan broj bodova, ne propustite doznati u novoj epizodi 'Ribe na torti'.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Twinflame 01.12.2023.

    Ugodni ljudi i fin šou koji baš volim gledati

Komentiraj...
Vidi sve komentare