To je to što me zanima!

Posljednji glas: Zadranki Ivani presudio Arsen

Zadranka Ivana Saraga kaže da ne zamjera svom bivšem sustanaru Arsenu što je između nje i Senke odabrao da Sinjanka ostane u kući
Vidi originalni članak

Ivana je treća stanarka koja je napustila BB kuću. Izašla je vrlo zadovoljna i nasmijana, a kaže kako niti jednom stanaru ništa ne zamjera. Prvu večer izvan kuće 25-godišnja Zadranka provela je na partyju u zagrebačkom Saloonu. Ovogodišnji "Big Brother" pod geslom "Bez milosti" u proteklom tjednu dao je gledateljima priliku nominirati devet stanara. Stanari su morali odlučiti tko će napustiti kuću - Senka (18) ili Ivana. "Deblji kraj" izvukla je Ivana.
- Osjećam se odlično. Iskreno, nisam očekivala da ću ispasti. U kući sam bila sam baš onakva kakva jesam - rekla je Ivana, kojoj je "presudio" Arsenov glas. Iako se odlično slagao sa samozatajnom Ivanom, odlučio je da ostane Senka, koja mu svaku večer ulazi u krevet.
- Arsen je divan. Mi smo uspostavili kontakt kao brat i sestra. Jednostavno smo se našli. Znam da mu je teško, vidjela sam mu po pogledu, ali ne mogu mu to zamjeriti - objasnila je Ivana.
U kući Ivana nije otkrila previše toga o sebi. Kaže da ne voli govoriti o privatnom životu. Opustila se kad je u kuću stigla Mateja. Pogotovo kad je Mateja rekla da voli žene, a Ivana potvrdila da ih i ona voli.
- To znači da volim ljude, pa tako muškarce i žene. Mislim da to ne bi trebalo ništa značiti. Neka ljudi sami zaključuju - komentirala je Ivana, koja se zbližila i s Goranom. Na pitanje je li bilo seksa u kući rekla je da ne zna.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Miss_Andrijana 04.11.2007.

    A jebi ga morao je ostaviti Senku inače nema koga jebati!!!

  • Hauba 03.11.2007.

    Htio je umočit.

  • user_2858 03.11.2007.

    Da da..inače su te lezbače tipa Ivana, Matea i ostale grdosije

Komentiraj...
Vidi sve komentare