To je to što me zanima!

'Posljednji jedi' uskoro stiže: Još je samo deset dana ostalo

Ove godine se priča o Skywalkerima nastavlja kad se naši heroji pridruže galaktičkim legendama u epskoj pustolovini koja otkriva vjekovni misterij Sile i donosi šokantna otkrića o prošlosti
Vidi originalni članak

Prošle i pretprošle godine su nam pred kraj godine u kina došli filmovi koji su još jednom uspjeli zapaliti vatre u srcima obožavateljima diljem svijeta. Jasno, govorimo o filmovima iz sage o Skywalkerima. Tako smo 2015. godine pogledali 'Ratove zvijezda: Sila se budi', u kojima smo saznali što se sve odvilo nakon pada Carstva pri kraju 'Ratovi zvijezda: Povratak jedija'.

Ove godine se priča o obitelji Skywalker nastavlja kad se junaci filma 'Sila se budi' pridruže galaktičkim legendama u epskoj pustolovini koja otkriva vjekovne zagonetke Sile i donosi šokantna otkrića vezana za prošlost.

A jedan od tih heroja je i Finn, jurišnik Novog poretka, koji jednostavno nije imao želudac za zločine koje su činili njegovi suborci i nadređeni. Finna smo na kraju 'Sila se budi' vidjeli na oporavku u tzv. bacta tanku, no kako se može vidjeti u novom videu, oporavak je prošao dobro.

Pogledajte video

Daisy Ridley glumi neustrašivu Rey, dok kao dezertera Finna opet gledamo Johna Boyegu. Oscar Isaac još jednom nastupa kao Poe Dameron, a Adam Driver kao pali jedi Kylo Ren.

Carrie Fisher u svojoj posljednjoj ulozi nastupa kao princeza Leia, a Mark Hamill je opet Luke Skywalker. Sporedne uloge popunili su Benicio Del Toro, Kelly Marie Tran i Laura Dern koji se pojavljuju po prvi puta u ovoj kultnoj franšizi. 'Posljednji Jedi', osmi film u serijalu, pod režijom Riana Johnsona u kina stiže 15. prosinca ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nomenestomen30 04.12.2017.

    Još ne mogu preboljet anakina što je prehajal na tamnu stranu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare