To je to što me zanima!

Poslušajte pjesmu 'Raspašoj', novi singl Danijele Martinović

ZARAZNA MELODIJA Refren pjesme glasi: 'Dignimo čaše u zrak, živio život, živio mrak.. I neka zagrmi sve, nek vino u glavi napravi kratki spoj, totalni raspašoj'
Vidi originalni članak

Splitska pjevačica premijerno je u subotu navečer u showu 'Ples s zvijezdama' izvela svoj novi singl 'Raspašoj'. Danijela Martinović na pozornici je osvanula u zlatnoj haljinici koju je osmislio Marko Grubnić i otpjevala pjesmu čiji refren glasi: 'Dignimo čaše u zrak, živio život, živio mrak.. I neka zagrmi sve, nek vino u glavi napravi kratki spoj, totalni raspašoj'.

- Ljudi, jedva sam izdržala u ovim cipelama. Volim vas! - požalila se Danijela nakon nastupa na Facebooku.

Glazbu i tekst potpisuje njezin partner Petar Grašo (36).

- Svaka prava cura voli se ljuljuškati na brodiću. No ako je taj brodić mali, vrlo lako može doći do brodoloma i ovo je upravo jedna vesela priča o tome - rekla je Danijela za svoj nedavni ljetni hit i dodala da je dvosmislenom pjesmom željela svima izmamiti osmijeh.

Mnogi su tada komentirali da pjesma 'Brodolom' podsjeća na hitove Jelene Rozge, no Danijela to nije htjela komentirati.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • emili 15.12.2012.

    I sad će biti koliko je puta odslušano, a ja i čiste radoznalosti ovo otvorila. Danijela, bolje se udaj i rodi djecu nego što pjevaš ovakve gluposti. Ovo je kao neka kopija Severinine odjeće. Čist promašaj i pjesma i odjeća.

  • dhabula6 11.12.2012.

    necu

  • Cleopatra_2 10.12.2012.

    Po meni je ovo totalni promasaj....

Komentiraj...
Vidi sve komentare