To je to što me zanima!

Postaje ozbiljno? L. DiCaprio uselio je djevojku u svoj stan

Nakon što se George Clooney zaručio, čini se da se još jedan holivudski zavodnik planira skrasiti. Leonardo DiCaprio počeo je živjeti s manekenkom Toni Garrn
Vidi originalni članak

Leonardo DiCaprio (39) u ožujku je kupio stan u New Yorku za 44 milijuna kuna , a kako se sada čini, radi se o ljubavnom gnijezdu za njega i njegovu djevojku, menekenku Toni Garrn (21).

- Leo je kupio stan u ožujku i odmah je pozvao Toni da se useli. Čini se da zaista uživaju u zajedničkom životu - rekao je izvor blizak glumcu za časopis InTouch.

Par je zajedno već oko godinu dana, a njihovi prijatelji govore kako se izvrsno slažu te da još djeluju jako zaljubljeno. 

Znači li njihov zajednički život da se Leo napokon misli skrasiti, tek treba vidjeti, ali čini se da im je veza sve ozbiljnija.

DiCaprio je već ranije izjavio kako će se oženiti kada osjeti da je našao 'onu pravu'.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ansevar 02.05.2014.

    Koje su to jadnice, ne kuže uopće da su potrošna roba. Unose ih u stanove kao i namještaj i dizajnerske lampe. Kad ih izgustiraju onda promjene za drugu. Cure nemaju svoje "ja", ako ima svoj krov nad glavom neka se on lijepo paca u svom stanu, a ona u svom.To daje draž ljubavi, sastanci, rastanci, viže se zažele jedno drugog.Svatko treba imati svoj prostor i vrijeme za sebe , sve dok je slobodan.

  • ScarJo 01.05.2014.

    Ovo mu neće biti ni prva ni posljednja koja će mu useliti u stan ! :)

  • tipkalicaa 01.05.2014.

    To su godine za javnost, ima ih on barem 5 više...i sad je službeno stari dečko!

Komentiraj...
Vidi sve komentare