To je to što me zanima!

Postala domina: Što će Seve štake kad je u kočiji vozi rob

Zakopčana do grla, u koži, s umjetnim noktima, crnim ružem na usnama i maskom s lancima preko očiju, Severina je na Tjednu mode u Beogradu prštala seksepilom
Vidi originalni članak

Dok ju je nabildani tetovirani maneken u suknji s brnjicom na licu vukao u kočiji nalik na onu iz rimskog doba, Severina (41) je ozbiljna lica mahala publici, koja je bila u ulozi njenih podanika.

Splitska pjevačica bila je počasna gošća na reviji Marka Mitanovskog (26) na beogradskom Tjednu mode. Mitanovski, koji je surađivao s američkom pjevačicom Lady GaGom , radio je kostimografiju za Severininu turneju “Dobrodošao u klub”. Iako zbog nedavne operacije koljena još mora hodati na štakama, pjevačica se na pisti pojavila u visokim čizmama, ali u njima nije napravila ni koraka. Umjesto šetnje, Severina je uživala u vožnji kočijom dok su joj obožavatelji oduševljeno pljeskali.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Revija Mitanovskog je zbog Seve kasnila gotovo sat vremena. Splićanki se, kažu posjetitelji, uloga opasne domine očito previše svidjela jer se cijelo vrijeme ponašala kao razmažena diva. Čim je završila spektakularni performans na modnoj pisti, odjurila je iza pozornice. Umjesto da se, poput drugih manekenki, presvuče u improviziranoj garderobi, Seve je poput domine u kožnatoj kreaciji s čipkom, ali ovaj put na štakama, pozirala s dizajnerom.

Zatim je sjela u automobil koji ju je odvezao u hotel u kojem je odsjela.

Imala je posla, a Milanu nije dala da provede vikend sa sinom...

Nakon što je sud odredio da Milan Popović (48) smije viđati sina Aleksandra (2) svaki drugi vikend, Severina ga ipak nije dala bivšem partneru. On je takvo ponašanje nazvao grubim kršenjem dječjih prava.

Idi na 24sata

Komentari 260

  • JuraLešić 31.03.2014.

    Ovaj tip naprijed valjda treba Milana da predstavlja.

  • luka nola 31.03.2014.

    E stvarno ga je pretjerala

  • KokoSan 31.03.2014.

    Iako mi je Mitanovski užasni prekenjator i isfurator, nije mi ovo toliko na loše..furka na 90te kad su uzimali slavne da im dižu revije! A takvi su i oni, malo kasne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare