To je to što me zanima!

Postao Visjnic: U Hollywoodu Goranu ne znaju čak ni ime...

Godinama gradi karijeru u Hollywoodu, ali 'prekrstili' su ga iz Višnjića u Visjnic. Najavu filma stavili su na YouTube. Prezime mu još ne znaju ni izgovoriti ni napisati
Vidi originalni članak

Goran Višnjić (40) snimio je triler “Dark Hearts”. U njemu glumi sadističkog vlasnika kluba Armanda koji se iživljava na djevojkama. Iako ima jednu od važnijih uloga, u najavi za film potkrala se “sitna” pogreška.

Hrvatskoga glumca koji godinama gradi karijeru u Hollywoodu “prekrstili” su iz Višnjića u Visjnic. Takvu najavu filma stavili su na YouTube. Iako u Americi gradi karijeru već 12 godina i do sada je snimao sa zvijezdama poput Nicole Kidman i Sandre Bullock, izgleda da Goranu još nisu naučili ne samo izgovarati nego i pravilno napisati prezime. Višnjić u trileru glumi sa zvijezdom filma “X-Men: First Class” Lucasom Tillom (22) i Sonjom Kinski (26), kćeri Nastassje Kinski. On i Sonja su ljubavnici, a film obiluje krvavim scenama. 
Liku kojeg igra nitko se ne bi smio zamjeriti. Hoće li se producenti uplašiti i snimiti novu špicu, vidjet će se kad film dođe u kina. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • winterlady 28.09.2012.

    pa zar je on bitan?sta me briga kak ga zovu...

  • akitainu 28.09.2012.

    pa kad nije nitko ni nista...znaju Ameri izgovorit slavenska prezimena...kad hoce :))

  • fun4life 28.09.2012.

    A tko je opće taj čovac? Dal je on Ivo Sanader?

Komentiraj...
Vidi sve komentare