To je to što me zanima!

Postoji li na HTV-u neki posao za Nikolinu Pišek?

“Shpitza” se ukida nakon Nove godine, a Nikolina Pišek zasad na HTV-u nema neki drugi stalni voditeljski angažman. Ona se ne boji za sebe
Vidi originalni članak

Voljela bih raditi nešto gdje ću imati izravnu i spontanu komunikaciju s gostima ili gledateljima. Emisija uživo bi bila pun pogodak, kaže Nikolina Pišek, koju od Nove godine više nećemo gledati u “Shpitzi” jer se ukida. Još se ne zna gdje će Nikolina odsad raditi. Sigurno je da je nećemo gledati u dnevnome magazinu za mlade “Sve u 16”. Novu emisiju urednika “Shpitze” Danijela Despota vodit će Nevena Rendeli.
Nikolina bi trebala biti jedna od voditeljica “Dore”, a spominje se i kao moguća suvoditeljica Mirku Fodoru u 'Nedjeljnom popodnevu'.
- Ne znam baš. Koliko sam čula, s Mirkom bi 'Popodne’ trebala raditi Mirna Zidarić. Ali ne bojim se, bit će posla za mene. Uostalom, Zuhra i ja glavni smo likovi za prezentaciju nove HTV-ove sheme - rekla je Nikolina.

LANA JURČEVIĆ JEDNA OD VODITELJICA "DORE"?
Osim Nikoline, u kombinaciji za voditelje 'Dore’ su Mirko Fodor i Duško Ćurlić, a razmišljamo i o Lani Jurčević. Ići će šest emisija ususret 'Dori’ i prijenos finala pa će nam trebati više voditelja, otkrio je urednik “Dore” Aleksandar Kostadinov. Pristane li Lana na suradnju, to će joj biti prvi voditeljski angažman.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare