To je to što me zanima!

Za svaki džep: Na Zrću možete popiti piće od 30 do 30.000 kn

Želite otići na ljetovanje i pri tome se dobro 'izdivljati' i zabavati, a ne želite da vam novčanik pretjerano pati? Cijena pića na Zrću prilagođena je plićim, ali i puno dubljim džepovima
Vidi originalni članak

Najpoznatija plaža na otoku Pagu svakodnevno okuplja tisuće posjetitelja koji su najčešće stranci. Tako se neki od njih neće libiti posegnuti dublje u novčanik kako bi si 'malo bolje popili'. 

Naša reporterka pričala je sa promotoricom kluba Noa, Katjom Usenik, koja nam je poznata kao natjecateljica posljednje sezone domaćeg Big Brothera.

- Najveći potrošaci su 'klinci', a najviše ih ima iz Njemačke. No cure mogu popiti više nego dečki - kazala je Katja te nam otkrila kako se kreću cijene 'cuge'. 

- Najviše se piju kokteli, a ima ih i za tridesetak kuna. Imamo limitirana izdanja pića od 800 do 1000 kuna, pa sve do ekskluzivnih stvari od 25 do 30.000 kuna - otkrila nam je Katja, a 'šapnula' nam je i što je Skrilex pio nakon koncerta. 

- Kod njegove ekipe na stolu bilo je Jackiea, ogrome Grey Goose votke, Mum šampanjac... - kazala je bivša stanarka Big Brother kuće.  

Osim s Katjom, pričali smo i s dvije profesionalne plesačice koje u Noi plešu četiri puta tjedno. Nizozemka i Rumunjka uživaju u svom poslu, a kako zabavljaju druge svojim seksi pokretima, pogledajte u videu prilogu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • komentator__Luka 14.07.2016.

    koji k. to stalno promovirate

  • 14.07.2016.

    Pa dobro koliko onda stoji ženska malo mladja. Pola sata na plaži??

  • tomi_ffm 14.07.2016.

    Čuj ove reporterke " nalazimo se u NOJI " pa valjda u NOI bem vam diplome ...pljuc

Komentiraj...
Vidi sve komentare