To je to što me zanima!

Potrošila na operacije 900.000 kn: 'Ne mogu naći posao, moj vrući izgled izluđuje muškarce'

Najprije je povećala grudi, a zatim je uslijedilo još desetak operacija. Sad radi kao web model jer je dala otkaz na mjestu recepcionerke jer je na tom poslu, tvrdi, izluđivala muškarce svojom aurom i karizmom
Vidi originalni članak

Model Barbara Luna Sipos (22) iz Budimpešte opsjednuta je izgledom barbike te je svoju transformaciju u lutku započela vrlo rano. Oduvijek je sanjala kako će jednog dana izgledati poput pravih barbika.

- Uvijek sam htjela izgledati poput lika iz bajke ili ljudske lutke. Moje prvo sjećanje iz djetinjstva je igranje s lutkama Barbie, a svoju pretvorbu u lutku započela sam sa 17 godina - govori manekenka. 

POGLEDAJTE VIDEO: Operirala se da izgleda kao lutka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njezin bivši suprug 'iskeširao' je više od 900.000 kuna na njezin sadašnji izgled, a Barbara sad govori kako ne može naći stalni posao jer se muškarci ne znaju ponašati u društvu 'vruće djevojke'. 

Najprije je povećala grudi, a zatim je uslijedilo još desetak operacija. Sad radi kao web model jer je dala otkaz na mjestu recepcionerke jer je na tom poslu, tvrdi, izluđivala muškarce svojom aurom i karizmom. 

- Shvatila sam da taj posao nije za mene jer živim u društvu u kojem vrlo atraktivna žena nema mnogo mogućnosti da zadrži svoj posao ili dobije višu poziciju bez davanja muškarcima, što nisam htjela. To je jer živimo u patrijarhalnom društvu, voljeli to ili ne - rekla je. 

Iako su se razveli, Barbara kaže da je njezin bivši suprug volio njezin izgled pa joj je zbog toga i plaćao brojne operacije. 

- Muškarci vole moj izgled. Neki zatvoreni ljudi koji nisu samopouzdani ne žele izlaziti sa mnom, što je sasvim u redu - kaže Barbara. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 09.07.2020.

    ne kužim,ima milijun za plastiku,a traži posao?? e svašta...nek zamjeni Mandarinu...

  • Okrutni 08.07.2020.

    Ne liči baš na plastičnu lutku, više na plastični otpad

  • 08.07.2020.

    Svako vidi sebe na svoj način

Komentiraj...
Vidi sve komentare