To je to što me zanima!

Potukle se majka i maćeha curice iz Milijunaša s ulice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Khurshida, mama glumice Rubine, u Mumbaiju na ulici srela je kćerinu pomajku. Napala je Rafiqovu novu ženu i brutalno je išamarala pred svima
Vidi originalni članak

Nedavno je svijet šokirala tragična priča mlade glumice Oskarom nagrađenog filma "Milijunaš s ulice". Njezin otac Rafiq Qureshi pokušao je unovčiti slavu devetogodišnje Rubine Ali. Iako je priča provjerena i istinita, obitelj još uvijek negira da je pokušala prodati djevojčicu. Prava majka malene i njena pomajka zbog te prodaje su se i potukle, a sada je u javnost procurila i snimka te tučnjave. Naime, majka male Rubine, Khurshida na ulici u Mumbaiju srela je kćerkinu maćehu. Napala je Rafiqovu novu ženu pred očima kćeri i išamarala je. Khurshida je napustila obitelj 2001. godine. Tvrdi kako je za prodaju saznala prije dva tjedna. Podnijela je prijavu policiji i ispričala kako su njen bivši suprug i nova žena Mina ovisnici o novcu. Rafiqa su uhitili, a navodno postoji i snimka njegova dogovora o prodaji Rubine lažnom šeiku.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sussi 22.04.2009.

    ma ko zna kako će se to sve završiti , jadno dijete , šta će on kad pare potroši tražiće dijete nazad da je opet nekome može prodati , lud je .

  • lilo_09 22.04.2009.

    A americki tabloidi jedva docekali tu pricu, dajte pa film je poznat i o njemu se prica vec dugo vrijeme, a ovi skandali su tek nedavno krenuli, amerikanci standardno od svega zele napraviti slona i ne zele tu djecu pustiti na miru, i kao i uvijek racunaju na vas koji ce te u sve to vjerovati.

  • Kusirica 22.04.2009.

    Pa tim klincima je gore sad nego kad su bili u neimastini? Pa klinci ce izludit skupa sa starcima, ma to je cijeli show s tim roditeljima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare