To je to što me zanima!

Potvrđen je uzrok njihove smrti: Glumac iz 'Sumraka' i njegova djevojka slučajno se predozirali

Glumac je još u objavi na društvenim mrežama povodom svog rođendana u prosincu napisao kako nije mislio da će doživjeti 'prijelomnu' dob u svom životu
Vidi originalni članak

Prije dva tjedna preminuo je Gregory Tyree Boyce u 31. godini. Glumca poznatog po ulozi Tylera Crowleya u filmu 'Sumrak' pronašli su mrtvog zajedno s njegovom djevojkom Natalie Adepoju u njihovom stanu u Los Angelesu.

Uzrok smrti tada nije bio poznat, a Metro sada javlja kako su preminuli od posljedica predoziranja kokainom i fentanilom. Pronašla ih je Gregoryjeva rođakinja.

- Probudila se i primijetila kako je njegov automobil još uvijek kod kuće. Bila je zabrinuta jer je on trebao tada već biti u Los Angelesu. Išla je provjeriti što se događa i pronašla ga mrtvog - rekao je izvor za strane medije i dodao kako je glumac prije smrti bio jako zaokupljen poslom. Zajedno s djevojkom radio je na otvaranju restorana.

Na Facebooku se od njega oprostila njegova majka, nazivajući ga najboljim kuharom. 

- Bolesna sam bez tebe. Rastrgana sam, izgubljena i u boli - napisala je. 

OBOJE SU PREMINULI Glumca iz 'Sumraka' pronašli mrtvog, pored njega bila i cura

Georgy je iza sebe ostavio kći Alayu (10), a njegova djevojka sina Egypta. Još je u objavi na društvenim mrežama povodom svog rođendana u prosincu napisao kako nije mislio da će doživjeti 'prijelomnu' dob u životu.

- Nisam mislio da ću doživjeti 30. godinu. U posljednjih nekoliko godina radio sam mnoge greške, ali danas je dan kada se sjećam samo svega dobroga - napisao je tada.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare