To je to što me zanima!

Povratak najboljih superheroja: Još jednom, ali s osjećajem...

Osvojili su naša srca još 2014. godine, a sada se vraćaju da nam još jednom pokažu zašto smo ih uspjeli odmah zavoljeti. Donosimo vam prvi video iz filma 'Čuvari galaksije 2'
Vidi originalni članak

Kako je bilo vidljivo na prvoj slici koju je postavio James Gunn, redatelj prvog i drugog dijela 'Čuvara galaksije', svi poznati likovi iz filma vraćaju se i u nastavak, no njima se ovaj put pridružuju i neki negativci iz prvog dijela. Tako su se Čuvarima pridružili Yondu, Nebula, a prvi put vidimo i Mantis (glumi ju kanadska glumica Pom Klementieff).

No redatelj nas je sada oduševio prvim posterom na nastavak, u kojem je naša vesela družina prikazana u cjelokupnom postavu.

Ako ste se pažljivije zagledali, mogli ste primijetiti i simpatičnog malenog Groota. No nije samo to Gunn objavio. Naime, u pitanju je redatelj koji i te kako razumije koliko je njegova publika gladna i žedna bilo kakvih materijala iz filma, pa smo dobili i prvi teaser za nastavak.

Pogledajte video

Nastavak Marvelove uspješnice vraća nam poznatu ekipu u iste uloge. Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Karen Gillan, Michael Rooker, Sean Gunn, Glenn Close, i Bradley Cooper svi repriziraju svoje likove, zajedno s glavnim glumcem, Chrisom Prattom. Novi članovi postave su, za sad, Kurt Russell, Tommy Flanagan iz 'Sinova anarhije', Nathan Fillion te navodno i Sylvester Stallone.

'Guardians of the Galaxy Vol. 2' bi u kina trebao stići početkom svibnja 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Old_School_1 21.10.2016.

    moraju pocet povezivat konkretnije njih sa avengersima...bar malo vise nego prije, krajnje vrijeme, jos 2 god i infinity war ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare