To je to što me zanima!

Povratnički par odlučan: 'Veća je šansa da se svatko pobrine za sebe ako smo u različitom timu'

Ljube i Goran Bartulović vraćaju se u Život na vagi i odlučni su skinuti višak kilograma. Smatraju kako će biti u različitim timovima i da će to biti bolje za njih i njihov napredak
Vidi originalni članak

Nakon što su izvagani svi kandidati i gledatelji su doznali da u emisiju dolazi i povratnički par; Ljube i Goran Bartulović, natjecateljima sedme sezone treneri su pokazali njihov novi dom - prekrasnu kuriju Lipa iz 18. stoljeća i najavili ciklus pred njima. 

Treneri su objasnili kako su u prosjeku svi kandidati prvih šest sezona u prvom ciklusu izgubili -3,9% tjelesne mase, što je otprilike 6,4 kilograma po osobi te da to nikako nije malo.

'ŽIVOT NA VAGI' Bivša kandidatkinja Ljube opet ide u borbu s kilama: 'Popustila sam kočnice, stala s treninzima'

- Ako izgubite isto ili više od 3,9%, nitko nas od oba tima ne napušta, ali ako izgubite manje - tim sa slabijim rezultatom izgubit će jednog člana - objasnili su.

- Skoro sam sigurna da ćemo biti u različitim timovima, što je u jednu ruku i bolje jer to je veća mogućnost da se svatko pobrine za sebe - rekla je Ljube, a Goran nastavio:

BILA JE U ŠESTOJ SEZONI Dragica je nakon Života na vagi promijenila život: Skinula je 43 kg i izgleda potpuno drugačije

- Znamo kako je bilo prvi put, znam ja kako je meni bilo kad smo imali last chance pa bismo gledali jedno drugo… Nije bilo zgodno gledati kako ona nešto ne može, a bori se… I obrnuto, vjerujem. A s druge strane, ako budemo skupa, bit ćemo skupa, moramo i to proći.

Kako će treneri podijeliti timove te što će naučiti o svojoj prehrani na prvom predavanju s nutricionisticom - ne propustite pogledati večeras u 21.15 sati na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lanai goga 11.09.2023.

    Nebi im dala 2 sansu jer su prokockali povjerenje iz 1 puta pa se opet prezderavat i dobit 30 kg jos gore nego sto si bila prvi put to znaci da nemas svoj ja opet ce biti tako a nekome ste uzeli mjesto i priliku da si pomogne

  • NijeRuža 11.09.2023.

    Pa onda budite neutralni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare