To je to što me zanima!

Pozirala je u badiću: Raketina ljepotica povećala je grudi?

BUJNIJA Supruga našeg nogometnog reprezentativca prije nije imala toliko poprsje. Navodno je u tajnosti ugradila silikone, što je pokazala 'fotkom' u badiću
Vidi originalni članak

Raquel Mauri (25), supruga nogometaša Ivana Rakitića (27), na društvenoj mreži pohvalila se slikama proslave rođendana njihove dvogodišnje kćeri Althee.

Raquel je pozirala u kupaćem kostimu. Osim što je pokazala zavidnu liniju, mnogi su primijetili kako je mlada Andalužanka napravila korekciju grudi. Šuška se kako je Raquel u tajnosti ugradila silikone jer su joj se grudi znatno povećale.

Mlada Španjolka ne krije kako voli biti šefica u vezi pa tako navodno ne da Rakitiću da ošiša dugu kosu i uvojke. Nogometaš se često šali da će njegova žena ubiti i njega i onoga koji ga ošiša.

Par je u braku od 2013. godine. Vjenčali su se u tajnosti u Sevilli nakon godinu dana veze, a tri mjeseca poslije dobili su kćer Altheu. Ove godine su se i crkveno vjenčali. Nogometaš voli reći kako se u Raquel zaljubio na prvi pogled. Trebalo mu je čak osam mjeseci da je osvoji u baru, gdje je dvije godine radila kao konobarica.     

Idi na 24sata

Komentari 219

  • 25.08.2015.

    Daleko, daleeeko prezgodna za njega.....

  • ko-kores 24.08.2015.

    mogo jer nač zgodnu curu sa prirodnim sisama,heheh

  • lilyan 24.08.2015.

    druge mame se eventualno pohvale snimkom svojeg djeteta sa rođendanske proslave, još nisam vidjela da se mama slika u kupaćem na rođendanskoj proslavi dvogodišnjeg djeteta il je proslava bila u bazenu, al gdje je dijete????

Komentiraj...
Vidi sve komentare