To je to što me zanima!

Pozirala skroz gola: Candice je pokazala svoju zločestu stranu

Viktorijina anđelica koja se nedavno zaručila za dugogodišnjeg dečka, modela Hermanna Nicolia, odlučila je pokazati svoju 'zločestu' stranu za časopis Lui
Vidi originalni članak

Candice Swanepoel (27) skinula se gola za časopis Lui. Manakenka je pokazala gole grudi, no bradavica joj je pokrivena zvjezdicom. 

Nedavno zaručena 'anđelica' osvanula je na naslovnici časopisa Lui. Na fotografiji, Candice drži sladoled koji joj curi preko pristiju, dok joj se usne ističu crvenim ružem, a oči su joj prekrivene. 

Candice, porijeklom iz Južne Afrike, pokazala je svoju zavidnu figuru koju održava tjelovježbom koju joj 'slaže' poseban trener Victoria's Secreta. Za njenu oblu guzu, kaže, zaslužni su čučnjevi. Također pazi na prehranu, ali se čokolade nije odrekla. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kapitalist86 26.08.2015.

    ove zene su ljubomorne na manekenke kao mi muski na nogometase tj. lovatore...ispada da je lako biti manekenka i dobro zgledati ali to nije istina.Znam da ce sada jedan veliki broj doci i reci "lako njoj ne radi u konzumu i ima vremena za teretanu,zdravu hranu itd.." Ja kazem to su ciste gluposti posto ima isto tako ogroman broj zena koje imaju normalni posao pa svejedno izgledaju zapusteno i s viskom kila a mogu si priustiti teretanu,kozmeticke tretmane i zdravu prehranu...Hocu reci svi govore kako je lako dobro zgledati i kako je lako postati milijunas a ako je to tako lako kako nismo svi odreda zgodni kao candice ili bogati kao onaj lapan mayweather jbm mu misa!

  • Pametna ovca 26.08.2015.

    Ja mucho volim njezinu zločestu stranu.

  • LiLu 26.08.2015.

    ima dupe da je 10 ica lupe ,stvarno vrh nema dalje .

Komentiraj...
Vidi sve komentare