To je to što me zanima!

Pozirala na plaži: Jeste li znali da je Rita Ora ovako 'bujna'?

Pjevačica je na Instagramu objavila svoje fotografije s odmora u Dubaiju. Pozirala je na pješčanoj plaži u jednodijelnom kupaćem kostimu koji je istaknuo njene grudi
Vidi originalni članak

Nedavno je prekinula vezu s Robom Kardashianom i možda je baš zato sada objavila na Instagramu svoje seksi fotografije s odmora u Dubaiju. Rita Ora (22) zavodljivo je pozirala na pješčanoj plaži u bijelom kupaćem kostimu koji je isticao njene bujne grudi. 

Osim te fotografije, objavila je i slike na kojima se druži s prijateljicom, pozira s prijateljem te se kupa u bazenu. Ranije ovog tjedna objavila je i svoju seksi sliku u crnom bikiniju.

S obzirom da je uz fotografije pjevačica napisala 'Ovdje te nitko ne može povrijediti', mnogi vjeruju kako su slike koje je objavila upravo poruka njenom bivšem.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • ftpmget 01.01.2013.

    ima bujnu kosu...

  • WOMANIZER 31.12.2012.

    a što je to bujno ovdje? cura malo stisnula cike na jednoj slici i vi napisali da je bujna??

  • wannabebreezy 31.12.2012.

    Dajte ljudi to sto vi nemate pojma sta se desava van granica vasih ogranicenih vidika,ne daje vam za pravo da osudjujete ljude. Kao 1.cura je prezgodna 2.ima glas i zna pjevati i 3.ona se ponosi time sto su joj korijeni iz Kosova(poslusajte pjesmu 'Shine ya light') ako njoj to nije problem neka ne bude ni vama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare