To je to što me zanima!

Pozirala u kupaćim kostimima: Tamara je pokazala svoje čari

Kći Bernieja Ecclestonea, koja je zaštitno lice modne marke Ultimo, pozirala je u kupaćim kostimima. Kreatorica Ultima kaže da Tamara stoji čvrsto na zemlji...
Vidi originalni članak

Tamara Ecclestone (26) pozirala je u kolekciji kupaćih kostima modne marke Ultimo. Kći čelnog čovjeka Formule 1, Bernieja Ecclestonea, koja je zaštitno lice te tvrtke, u svibnju je pozirala u njihovom donjem rublju i samostojećim čarapama. Prije Tamare, njihova zaštitna lica bili su Penny Lancaster, Rachel Hunter, Helena Christensen, Sarah Harding i Kelly Brook.

- Kupaći kostimi Ultimo su glamurozni i prekrasno dizajnirani. To je savršen brand za žene koje se žele osjećati seksi, ali i ugodno tijekom vrućih ljetnih dana na plaži - rekla je milijunašica koja je početkom godine ljetovala u Dubaiju s dečkom Omarom Khyamijem (37).

- Tamara je jako eleganta i lijepa, kad sam je vidjela znala sam da će biti sjajno zaštitno lice za Ultimo. Njezin život je poput bajke, no ona nevjerojatno stoji čvrsto na zemlji - rekla je za Tamaru kreatorica Ultima Michelle Mone.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Faustina009 20.06.2011.

    Ani i niže žene od 170cm mogu biti lijepe i čak modeli, ali činjenica je ono što je mariela navela..Mislim da su modna industrija i modne agencije glavni krivci što su nametnuli to pravilo da žena mora biti visoka preko 170 cm, da bi bila lijepa i uspješan model, što ja smatram da nebi trebalo biti ključno, ako je ta osoba vitka i dovoljnio talentirana i snalažljiva za taj posao..Istina je da kod prezentiranja dugačkih komada odjeće bolje prolaze visoki modeli...Ma baš te briga Ani za to , pazi na to da budeš normalne težine i da budeš zdrava, budi sretna sa onime što ti je Bog dao lijepoga na tebi, lijepo to istakni i našminkaj se i dotjeraj, stavi štkle preko 10cm i vozi svoj film .-(ja tako radim).Neke manekenke koje sam ja vidjela, su možda i niže od 170 cm, pa su lijepe i tražene.

  • Faustina009 20.06.2011.

    Mislila sam dvojbe - a krivo sam napisala :-))

  • Faustina009 20.06.2011.

    Lijepa je nema uopće dvojeb oko toga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare