To je to što me zanima!

Pozirala u sićušnim tangama: Blac Chyna opet povećala guzu

Bivša zaručnica Roberta Kardashiana, koja je rodila njihovu kćer krajem 2016., pokazala je impresivnu pozadinu na kalifornijskoj plaži, snimajući reklamu u minijaturnim tangicama
Vidi originalni članak

Blac Chyna (29) pozirala je u mrežastom bikiniju koji joj je jedva pokrio grudi te minijaturnim tangicama. Starleta je snimala reklamu za vodu, no bocu koju je na kalifornijskoj plaži držala u ruci nitko nije primijetio. Bivša zaručnica Roba Kardashiana (30) pokazala je pozamašnu guzu, a pred kamerama je zauzela pozu koja je dodatno ističe. 

Starleta se, čini se, povela za sestrom svog bivšeg, Kim Kardashian (37), te je u guzu ugradila implantante. Iako ni jedna nije priznala da se podvrgnula estetskoj kirurgiji, stručnjaci smatraju da je takav oblik stražnjice nemoguće dobiti samo tjelovježbom. 

- Ona je počela s operacijama nakon prvog poroda sina Kinga Cairo prije pet godina, a čim su joj se silikoni u guzi počeli spuštati, ponovno je otišla pod nož - rekao je plastični kirurg dr. Anthony Yuan.

Robert je nakon njihovog prekida, kojeg su obilježili brojni ispadi u medijima, rekao da je potrošio 100 tisuća dolara na estetske operacije kojima se Chyna podvrgnula nakon poroda njihove kćeri. 

Starleta je kćer Dream rodila u studenom 2016., a samo dva mjeseca nakon poroda prekinula je s Robertom. Blac Chyna je optužila Roberta za zlostavljanje, a na sudu je zatražila zabranu prilaska. Robert tvrdi da ga je za vrijeme njihove dugogodišnje veze prevarila s osam muškaraca. Kako bi joj se osvetio, objavio je njene golišave fotografije koje mu je slala. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 106

  • igiera 15.03.2018.

    Ova stvarno ima iz čega prdnuti...

  • DraženČičak-GTi 11.03.2018.

    Bljak.

  • frenky___ 10.03.2018.

    Ja bi ju prasnul

Komentiraj...
Vidi sve komentare