To je to što me zanima!

Pozitivan ritam i Radio 808 su ponovno udružili snage: Online zapjevali Tram 11, Aklea Neon...

Koncert se prenosio putem live video i audio streama na Radio 808 web stranici te na društvenim mrežama. Između ostalih, nastupili su skupina She Loves Pablo, ESC Life i Trobecove krušne peći
Vidi originalni članak

Nakon uspješnog prvog izdanja medijsko-glazbenog događaja 'Dan pobjede', Pozitivan Ritam i Radio 808 ponovno su udružili snage i organizirali drugo izdanje Online koncerta.

KONCERT MOŽETE POGLEDATI OVDJE:

Pravo koncertno iskustvo za publiku priuštili su hip hop duo Tram 11, a pridružili su im se i DJ Noki Nole. U novom, punom bendovskom sastavu orio je i Lovely Quinces, donedavno solo projekt kantautorice Dunje Ercegović (28). Sada su joj se pridružile i glazbenice Aklea Neon (29) i Dina Rizvić (27).

Osim njih, ovom se koncertu pridružila i glazbena skupina She Loves Pablo, ESC Life i rock sastav Trobecove krušne peći. Za kraj, uslijedio je live set domaćeg producenta elektroničke glazbe Le Chocolat Noira, koji je istovremeno predstavio i svoj drugi aktualni projekt Fiume.

PJEVALI ŠKOLARCIMA Gobac i Ćemeraš oduševili su online koncertom za maturante

Glazbenici su nastupali uživo, a koncert se mogao pratiti putem live video i audio streama na Radio 808 web stranici te na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • burky1990 20.06.2020.

    Jel i na koronu pozitivan ritam?

Komentiraj...
Vidi sve komentare