To je to što me zanima!

Poznat je datum komemoracije Massima Savića: Evo kad će biti

Massimo je preminuo u petak u 61. godini nakon kratke i teške bolesti. Od glazbenika su se prve oprostile supruga Eni i kći Mirna
Vidi originalni članak

Komemoracija za iznimnog glazbenika Massima Savića, koji je iza sebe ostavio neizbrisiv trag i brojne hitove, biti će u petak u 11 sati u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Massimo će navodno biti sahranjen u Zadru, no zasad je nepoznat datum sprovoda.

- Massimova želja je da bude kremiran. Sve oko sprovoda ćete saznati naknadno, još je prerano za detalje - rekla nam je Lana Čulig iz Aquarius recordsa, Massimove izdavačke kuće.

ispred koncertne dvorane Vatroslav Lisinski FOTO Obožavatelji se opraštaju od Massima Savića u Zagrebu

Massimo je preminuo u petak u 61. godini nakon kratke i teške bolesti. Od glazbenika su se prve oprostile supruga Eni i kći Mirna.

- Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna -  stoji u njihovoj objavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 2

  • DrotKefaš 24.12.2022.

    23. prosinac ...2 sata poslije ponoći.. zvoni telefon...poziv iz bolnice...sve mi je bilo jasno...Neeee! Samo ostaje nada da vrijeme sad liječi sve nade ...

  • ping-pong 24.12.2022.

    Necu pisati floskule da si tu medu nama, kad nisi, necu lagati sebe i druge! Tuga i bol ostaju za tobom...svaki put kad cujemo tvoj glas, ta tuga i bol je sve jaca... volimo te, znamo da ti nisi kriv, ali neutjesni smo. "Zamisli" je tvoja zadnja pjesma, napisao ju je Rajko Dujmic koji je preminuo, u spotu glumi Barbara Nola kojoj je nedavno preminuo suprug Lukas Nola, ti si tu pjesmu otpjevao....Otpjevao si u duetu sa Tonijem njegovu pjesmu 23.prosinac, ti si otpjevao uvod u pjesmu....Dva sata poslije ponoći zvoni telefon, poziv iz bolnice Sve mi je bilo jasno) Neee!.....23.prosinca 2022. Sve je bilo isto...Massimo, jako te volimo, kazu da vrijeme lijeci sve rane, nadam se da cemo jednom moci uzivati u tvojoj boji glasa i tvojim pjesmama bez da placemo! Pocivaj u miru Bozijem, nek te i on voli kao sto smo te mi voljeli.... Hvala ti na svemu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare