To je to što me zanima!

Poznat je datum posljednjeg ispraćaja glumca Nenada Cvetka

Glumac je preminuo nakon teške bolesti okružen obitelji, a kolege su za njega imali samo riječi hvale
Vidi originalni članak

Glumac Dramskog kazališta Gavella, Nenad Cvetko, preminuo je u jutros u 54. godini nakon borbe s teškom bolesti, a posljednji ispraćaj održat će se 16. listopada u 15 sati na groblju Gornje Vrapče.

PREMINUO U 54. GODINI Prijatelji o Nenadu Cvetku: 'Sin mu je bio sve, volio ga je više od ičega. Bio je divan čovjek...'

Vijest su objavili glumčevi kolege iz Gavelle i posvetili mu emotivnu objavu.

- Zauvijek nas je napustio dragi prijatelj i kolega, Nenad Cvetko, član glumačkog ansambla kazališta Gavella. Bio je autentičan u svojoj potrazi za umjetničkom istinom, na sceni, filmu, televiziji, radiju, istodobno izravan u iskazu, stavu da u interpretaciji manje nerijetko znači više, i zaogrnut lomnošću koja kao da nije bila za ovaj svijet - započeli su.

- Njegova scenska inteligencija i potreba da odbacuje suvišnosti, nenametljivost, skromnost i nježnost, upisali su ga u srca nas s kojima je dijelio pozornicu, i koji smo je tako voljeli dijeliti s njim. Pozdravljamo te, dragi naš prijatelju. Nedostajat ćeš nam, tvojim kolegama i prijateljima iz kazališta Gavella - piše na službenoj Facebook stranici Gavelle. 

Prisjetimo se, glumac je preminuo nakon teške bolesti okružen obitelji. Kolege ga opisuju kao divnog i toplog čovjeka, pravog prijatelja i ‘sjajnoga glumca dječjeg lica’.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare