To je to što me zanima!

Poznat uzrok smrti Rodneyjeva sina: 'Nije se moglo spriječiti'

Ovo nije leukemija kakvu znamo, riječ je o akutnom obliku, što znači da se brzo razvija. Nitko nije mogao ništa učiniti jer Archie nije pokazivao nikakve znakove bolesti, rekla je majka Lucy
Vidi originalni članak

Archie Lyndhurst, sin glumca Nicholasa Lyndhursta (59) koji je u seriji 'Mućke' utjelovio lik Rodneya, preminuo je u rujnu prošle godine. Dosad nije bio poznat uzrok smrti, ali Archiejeva majka Lucy Lyndhurst otkrila je detalje, piše Mirror.

Archie je preminuo u snu, a kako sada govori majka, pretrpio je intracerebralno krvarenje uzrokovano akutnom limfoblastičnom leukemijom.

- Ovo nije leukemija kakvu znamo, riječ je o akutnom obliku, što znači da se brzo razvija. Nitko nije mogao ništa učiniti jer Archie nije pokazivao nikakve znakove bolesti. Imao je brojna krvarenja u mozgu - ispričala je Lucy. 

Mladića su pronašli u kući u zapadnom Londonu.  Kada su stigli policijski službenici i bolničari, proglasili su ga mrtvim na licu mjesta. No Archiejevu smrt su tada opisali kao neobjašnjivu. 

Tinejdžer je glumio od svoje desete godine. Pojavio se u hit showu 'So Awkward'  kao Ollie Coulton te u seriji 'Bad Education' prije šest godina. Bio je u vezi s glumicom Nethrom Tilakumarom.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • KusNjega 16.01.2021.

    Jadni roditelji.

  • 16.01.2021.

    Užas.....

  • nomistakes 16.01.2021.

    strašno

Komentiraj...
Vidi sve komentare