To je to što me zanima!

Poznate majke razveselio je blagdanski popust za djecu

Iva Balaban, Mirna Maras, Marijana Mikulić, Ines Preindl i Lana Klingor Mihić svoju djecu razveselile su pravim modnim poslasticama po najboljim cijenama
Vidi originalni članak

Upravo u ovo blagdansko vrijeme svi se potrude svoje najmilije obradovati nekim lijepim poklonom, a posebno one najmlađe koji se ovim danima najviše vesele.

Iva Balaban, Mirna Maras, Marijana Mikulić, Ines Preindl i Lana Klingor Mihić svoju djecu razveselile su pravim modnim poslasticama po najboljim cijenama.

I djeca pomno odabiru što će odjenuti za vrijeme blagdana. Upravo zato poznati dječji multibrand store Children Salonn ovaj vikend organizirao je posebnu blagdansku kupovinu gdje su brojni posjetitelji mogli uživati u blagdanskim popustima na cijelu ponudu.

Popust se odnosi na cijelu kolekciju i to 40% na kartično i 50% na gotovinsko plaćanje i traje do 31.12.2013.

Children Salonn u svojoj ponudi sadrži brandove poput: Chloé, DKNY, Armani, Hugo Boss, John Galliano, Tommy Hilfiger, UGG, Hunter, Naturino, Lego igračke, La Martina, dok nas u drugom mjesecu 2014. očekuju novi brandovi Billieblush, Timberland i brojna druga iznenađenja.

Prvi mjesec u Children Salonnu tradicionalno je rezerviran za rasprodaju i kupovinu po najboljim cijenama za Vaše najmlađe.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • kung fu panda 24.12.2013.

    moja djeca za blagdane uživaju biti u pidžamama da nam ne dolaze gosti ne bi se niti presvlačili pidžame su im poznatog brenda plac na Jakuševcu cijena užas 30 kn komad

  • Rebell 23.12.2013.

    Kakve nakarade i kičeraj!Jedino Iva Balaban djeluje jednostavno.Ostale,valjda ne znaju sto bi sa sobom,kako bi sto vise istaknule svoju "ljepotu"!I nikad mi nije bilo jasno zasto zene kad rode izgledaju nakindjureno,kao da se moraju nekome dokazivati!!I sama sam majka pa necu na sebe natovariti tone krzna i kilu sminke,nabadati na stiklama u sred bijela dana!

  • 23.12.2013.

    ja tu nigdje ne vidim kupnju za djecu nego "poznate" mame koje se naslikavaju u svojim kompletićima

Komentiraj...
Vidi sve komentare