To je to što me zanima!

Poznati glumac osuđen je na zatvor zbog seksa s učenicom (13)

Učitelj glume, kroz čiju su školu prošla mnoga poznata imena, i glumac poznat po ulozi u Jurskom parku, osuđen je na šest godina zatvora jer je silovao 13-godišnju djevojčicu
Vidi originalni članak

Kroz glumačku školu Camerona Thora prošle su Cameron Diaz, Helen Hunt, Madonna, Courteney Cox i mnoge druge zvijezde. Najpoznatiji je po ulozi u filmu 'Jurski park' gdje je utjelovio Lewisa Dodgsona, a glumio je i u 'Kuki' iz 1991. godine.

U lipnju 2014. godine, Cameron je optužen da je seksualno napastovao 13-godišnju djevojčicu Jordyn Ladell koja je išla na njegove sate glume. S djevojčicom je, priznao je, na zadnjem sjedalu svog automobila zapalio joint, a zatim ju je, tvrde tužitelji, natjerao na oralni seks. 

Suđenje Thoru počelo je u kolovozu 2015. godine. Cameronovi odvjetnici žalili su se nekoliko puta na presudu, no bez uspjeha.   

Kada je sudac izrekao kaznu od 6 godina, Cameron je ostao šokiran, a njegova supruga Alice Carter te njegov sin, Ace, zaplakali su. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • _Varešak_ 30.04.2016.

    Samo šest godina,malo.

  • medeki 29.04.2016.

    Kod nas bi manje odslužio da je ubio !

  • Međimurskijal 29.04.2016.

    Ili mala nije dobila željenu ulogu nakon usluge pa se mama pobunila? Da smo na jasno ne podržavam i osobno bi mu spičio metak, ali holivud je bolesno mjesto gdje roditelji prisiljavaju svoju djecu na svašta samo da zarade na njima! Fuuujjj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare