To je to što me zanima!

Poznati i njihovi novi prijatelji: S ulice spasili odbačene pse

NE KUPUJ, UDOMI Domaćim glumcima nisu bili važni rodovnice i papiri. Pružili su dom napuštenim štencima i zlostavljanim odraslim psima te volontiraju u azilima
Vidi originalni članak

Kujica Nataše Janjić bila je neuhranjena, ljubimicu Ive Mihalić ostavili su u šumi još kao štene, a Slavko Sobin svoju je doveo iz opasnog kvarta u Los Angelesu.

- Živio sam u meksičkom dijelu L.A.-a i slušao tužan cvilež iz susjedova dvorišta - rekao je Slavko Sobin (27). Pretučenu kujicu Scampy preuzeo je azil, a glumac ju je svaki dan posjećivao. Nije je ostavio ni kad se vraćao u Hrvatsku. I Nataša Janjić (30) udomila je sedmomjesečnu mješanku Ušku iz Vukovara. Vidjela je njezinu sliku na Facebooku.

- Volonteri su je spasili otkupivši je od neodgovornog vlasnika - kaže glumica. Njezina prijateljica, također glumica Lada Bonacci (30) iz Vukovara je uzela zlostavljanu dvogodišnju kujicu Suzanu. I Iva Mihalić (27) nedavno je pružila dom šestomjesečnoj Nuški. 
Volonteri iz Novske pronašli su je ostavljenu u šumi. Ana Majhenić (31) ima štene Mifi iz virovitičkog skloništa gdje volontira. Šeta sa psima, igra se s njima i čisti im kućice.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • zdrawe 08.11.2012.

    sve pohvale ako je to bas istina,,(lako ce se vidit i to,, cim se malo "zaboravi") ili ako to nije cista reklama i malo slikanja za javnost..a mislim da to i nije daleko od istine..

  • stipo1304 07.11.2012.

    Slavko Sobin ima kuju!

  • tanjaos27 07.11.2012.

    svaka čast, pokazali su da su velikodušni, spasili su životinje od smrti, nisu kao drugi koji kupuju pse koji im služe kao modni dodaci

Komentiraj...
Vidi sve komentare