To je to što me zanima!

Poznati su doveli djecu na 12. Dječji sajam u Areni Zagreb

Joško Čagalj Jole ovogodišnji je ambasador sajma. Osim njega u Areni su bili Dario Šimić, Nives Celzijus Drpić, buduća mama Neda Parmać, Iva Šarić Leko...
Vidi originalni članak

U sklopu 12. Dječjeg sajma u Areni Zagreb održana je akcija 'Moja obitelj-sretna obitelj'  u organizaciji Udruge Moderna Hrvatska, suorganizatora sajma. 

Akciji su se odazvati poznati roditelji sa svojom djecom: Joško Čagalj Jole, koji je ujedno i ovogodišnji ambasador Dječjeg sajma,  poznati nogometaš Dario Šimić, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus Drpić,  pjevačica i  buduća mama Neda Parmać, manekenka Iva Šarić Leko, nekadašnja Miss Universe Hrvatske Marijana Kužina te iluzionist Luka Vidović i modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović.   

Sajam kao i svake  godine ima humanitarnu notu, a ovogodišnja akcija je bila u korist štićenika Kuće ljubavi koja djeluje pod Caritasom Zagrebačke nadbiskupije. Za njih se skupljala oprema za bebe, kolica, posteljina, odjeća, obuća, hrana, kozmetika, pelene i igračke.   

Djeca svih poznatih roditelja koji su se odazvali ovoj lijepoj akciji imali su zadatak nacrtati  svoju ''sretnu obitelj'', a najviše su se razveselili svečanoj torti ''Slatka tajna'' koju je skupa sa ambasadorom Jolom mališanima dijelila direktorica sajma Maja Kojundžić. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 02.10.2013.

    Koliko ste novaca prikupili, ako je bilo humanitarno?

  • ivič 01.10.2013.

    naravno a ko bu drugi doveo nego onaj koji ima vremena i novaca!

  • liliana 30.09.2013.

    Kako mi je bljak to prenemaganje poznatih.Niste uopće bitni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare