To je to što me zanima!

Poznati svjetski youtuber stigao u Dubrovnik: Snima novi video

Bogatstvo mu se procjenjuje na 500 milijuna dolara, a s njim u timu je čak 250 ljudi
Vidi originalni članak

Svjetski poznati youtuber MrBeast (25), pravoga imena James Stephen Donaldson, u Dubrovniku snima novi visokobudžetni video, javlja Dubrovački dnevnik.

NE SVIĐA IM SE GOST Srpski youtuber na meti kritika: 'Sad si izgubio fanove iz BiH, ali i iz Hrvatske. Znaš zbog koga'

Za lokaciju je izabrao razrušeni hotelski kompleks u Kuparima, a građani javljaju da su putevi do njega već danima blokirani. Mr. Beast, težak 500 milijuna dolara, još nije otkrio detalje nadolazećeg projekta.

S 13 godina počinje snimati za YouTube, a veliku popularnost doživljava 2017. godine. Na njegovim projektima sudjeluje tim od 250 ljudi, a produkcija je postavljena na zavidnoj razini.

POGLEDAJTE NOKAUT VIDEO Popularni youtuber u uzletu: Jake Paul nokautirao profesionalnog boksača u borbi!

Prošle jeseni snimio je bizaran video pod nazivom 'Proveo sam sedam dana zakopan živ'. Youtuber je sedam dana bio zakopan u lijesu ispod, kako je rekao, 9000 kilograma zemlje. 

U lijesu je imao hranu, vodu i boce za obavljanje nužde, a bile su postavljene i kamere u slučaju da nešto pođe po zlu te da kasnije sve može pokazati svojim fanovima. 'Ovo je iznimno opasno, ljudi me stalno moraju motriti', rekao je. 

POSTAVIO REKORD Bizaran video: Youtuber tjedan dana bio živ zakopan u lijesu...

Mr. Beast nerijetko pokazuje svoju humanu stranu pa je tako milijune dolara donirao ekološkim organizacijama, a za djecu u Africi osigurao je 20.000 pari obuće. Sufinancirao je gradnje nekoliko stotina bunara s pitkom vodom te školama osigurao tehniku vrijednu 300.000 dolara.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Kokolo Moj 01.02.2024.

    Ne pratim ovaj njegov kanal ali pratim Mr.Beast Philantrophi i fakat pomaže konkretno najpotrebitijima, invalidima svake vrste plača operacije da progledaju, prohodaju, vrati im se sluh. Pa po Africi kopa bunare, stotine bunara za desetke naselja, gradi im kuće, škole, bolnice, baš stvarno filantropksi a ne ko Debill Gates koji je ko fol filantrop a prodaje znamo šta ....

  • __Che__ 01.02.2024.

    sad cekaj da i ovaj s 500M skuzi da smo i njemu skupi

  • Lasstena 01.02.2024.

    >>>> Dobrodošli u najbolji intimni klub - - - - Top25.fun

Komentiraj...
Vidi sve komentare