To je to što me zanima!

Prada zabava i poklon od 2500 eura: Mezimica Beckhamovih je uživala na svom 12. rođendanu

Harper Beckham proslavila je 12. rođendan s roditeljima koji su se potrudili da bude vrlo luksuzan. Ručali su u otmjenom restoranu, a David i Victoria su kćeri poklonili i skupocjenu torbicu
Vidi originalni članak

Victoria (49) i David Beckham (48) proslavili su 12. rođendan svoje kćeri Harper Seven dok je ona uživala na vlastitoj 'Prada zabavi'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Victoria je na Instagramu podijelila galeriju snimaka s posebnog dana svoje kćeri koja je za tu priliku obukla lila satensku haljinu. Obitelj je ručala u otmjenom kafiću brenda u Harrodsu.

Uz lila haljinu, Harper je obukla i Pradinu torbicu čija se vrijednost procjenjuje na 2500 eura, a dobila ju je od roditelja kao rođendanski poklon. 

Inače, nekoliko dana prije, Victora i David proslavili su 24. godišnjicu braka.

 Povodom romantične obljetnice na svojim društvenim mrežama te su prisjetili milijune pratitelja kako su izgledali tada - dok je David bio mlada zvijezda Manchester Uniteda, a Victoria pjevala u grupi Spice Girls.

- Sretna godišnjica najboljoj ženi, mami i partnerici za piće, volim te puno - napisao je tad David.

Podsjetimo, modna dizajnerica i engleski nogometaš u bračne vode uplovili su 4. srpnja 1999., a zajedno imaju četvero djece, sinove BrooklynaRomea i Cruza te kćer Harper

POGLEDAJTE VIDEO: ŠTO TLAČI FRANU RIDJANA?

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Gola_Istina 10.07.2023.

    ...obukla i Pradinu torbicu... Obukla torbicu?!?!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare