To je to što me zanima!

Pradjed Jadeinih sinova se 1. travnja ubio zbog raka

Bivšeg supruga preminule Jade Goody čeka neugodna dužnost. Morat će sinovima Bobbyju i Freddieju otkriti da im je pradjed počinio suicid
Vidi originalni članak

Otac sinova preminule Jade Goody, Jeff Brazier, odveo je djecu u Australiju na odmor. Nedavno su se vratili, a Jeff će djeci morati priopćiti loše vijesti. Početkom travnja Jeffov djed Jack Smith ubio se pištoljem jer se više nije mogao boriti s rakom grla i usta. Kako otkrivaju Jackovi susjedi, njegova supruga je od raka umrla prije nekoliko godina, a on se bojao da ne postane teret bližnjima te se odlučio na drastičan potez. Jacka su pronašli u vrtu, a u oproštajnom pismu zamolio je za oprost jer više nije mogao izdržati. Napomenuo je kako Jeffu i djeci ništa ne govore sve dok se ne vrate u Englesku. Jadeini sinovi često su posjećivali pradjeda. Igrali su se u vrtu u kojem su ga našli mrtvog.
- Ovo će biti golem šok za Jeffa. Odveo je djecu u Australiju da se djeca oporave od majčina sprovoda, a sad će ih morati suočiti s novom tragedijom - otkriva susjed Selby Tweedie.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sprinterica 23.04.2009.

    mislim stvarno...

  • vana30 22.04.2009.

    Evo sad pratimo cjelu obitelj Goody,a sta je sa pra pra pra pra djedom ovim ili onim se desilo???

Komentiraj...
Vidi sve komentare