To je to što me zanima!

Prava fešta uz mažoretkinje: Prijatelji iznenadili Propadala

Jutro nakon vjenčanja, Propadalo kaže da ne može biti sretniji. Svoju Draganu prvi puta je vidio prije šest godina na koncertu Teške industrije u Beogradu. Upoznao ih je zajednički prijatelj
Vidi originalni članak

Moji prijatelji su me jako iznenadili. Vrhunac veselja bio je trenutak kad su mažoretkinje umarširale u svatove i izvele svoj program, rekao je Ivica Propadalo (67).

Slavlje njegovog vjenčanja s 28 godina mlađom Beograđankom Draganom Todorović osmislili su redatelj Krešimir Dolenčić i producentica Marina Marinović. 

Zaljubljen: Svoju Draganu nosi kao malo vode na dlanu

Na slavlje su došli svi njihovi prijatelji, Gabi Novak pjevala im je 'Vino i gitare', a Jurica Pađen 'Što si mi u kavu stavila'. Uzvanike je dirnula izvedba Tereze Kesovije koja je paru pjevala 'Moja posljednja i prva ljubavi'. 

Jutro nakon vjenčanja, Propadalo kaže da ne može biti sretniji. Svoju Draganu prvi puta je vidio prije šest godina na koncertu Teške industrije u Beogradu. Upoznao ih je zajednički prijatelj. Dugu vezu zaključili su brakom i dogovorili se da će živjeti u Zagrebu. 

Dragana je diplomirana inženjerka građevine koja već radi s muževim bendom. Osmišljava im scenografije i pomaže oko raznih evenata.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • MOC JE U ZNANJU 05.09.2017.

    Baš lepo , neka se ljudi vole . :-)))))

  • Little Tut 05.09.2017.

    Djedicu još i mogu razumjeti, ali šta je njoj ovo trebalo?

  • serendipity26 04.09.2017.

    Ako ništa ta će voziti svoje starce i njega doktoru u jednom trošku.. samo nije mi jasno kaj taj ima toliko love??

Komentiraj...
Vidi sve komentare