To je to što me zanima!

Pravo čudo: Deset loših filmova koji su zaradili odlične novce

Dok ovo čitate, 'Odred otpisanih' pliva u novcu i drži lekcije svima koji su kritizirali kvalitetu tog filma. No kad bolje pogledamo, nije to usamljen slučaj u svijetu kinematografije
Vidi originalni članak

Dok ovo čitate, 'Odred otpisanih' pliva u novcu i drži lekcije svima koji su kritizirali kvalitetu ovog filma. Ipak, nije to usamljen slučaj u svijetu kinematografije. Bilo je i gorih filmova koji su zaradili puno novca na blagajnama kino dvorana.

1. Ratovi zvijezda: Epizoda I - Fantomska prijetnja'

Zarada: 1.027.000.000 dolara

Ne znamo odakle početi kad je ovaj film u pitanju, jer cijela 'druga' trilogija nema mnogo smisla ni kvalitete. Sve što ne valja sa ovim filmom objedinjuje užasni Jar Jar Binks.

2. Da Vincijev kod

Zarada: 758.000.000 dolara

Da budemo jasni, Tom Hanks je uglavnom sjajan glumac, ali on ipak nije čarobnjak te ne može od nečega besmislenog napraviti nešto dobro. Ono što može napraviti je 'može proći', što je bilo sasvim dovoljno da proda ovu ekranizaciju svjetskog bestselera publici gladnoj kršćanskih zavjera. A nakon tog filma, snimljen je i nastavak, a nakon nastavka još jedan, koji u kina dolazi ove godine.

3. 'Sumrak' saga

Zarada: 3.300.000.000 dolara

Nismo mogli izdvojiti niti jedan film iz ovog serijala jer su svi jednako iritantni. Dosadna Bella sa svojim starcem teen vampirom filozofira kako ih nitko ne voli, a tu je i njen depilirani ljubavnik vukodlak. Curice su padale u nesvijest od zaljubljenosti, a novac je samo stizao.

Pogledajte kompletnu listu loših filmova klikom na link OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Zelen-oko 29.08.2016.

    Koji glup članak i lista. Tko je normalan stavio Star Wars na ovu listu?! Star Wars prequeli su odlični filmovi i meni osobno draži od originalne trilogije. A ako je iti jedan Star Wars trebao biti na ovoj listi, to je onaj najnoviji ''Sila se budi'' koji je totalna kopija ''Nove Nade'' i žešći shit.

  • zagabria 29.08.2016.

    nemrete mi po star warsu pljuvat i rec da druga trilogija nema smisla ...pa jbt .... mene nervira kaj ovi takozvani kriticari sve po svom ukusu ocjenjuju , previse subjektivnog misljenja

  • fantazist 29.08.2016.

    Meni su oduvijek bili najbolji oni filmovi koje su kritičari popljuvali. Kada kritičari pohvale neki film, obično taj dušu da za nesanicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare