To je to što me zanima!

Prebogata Gisele Bundchen kod nas traži mir i odmor

Korina Longin vraća se u Hrvatsku nakon sedam godina. Posljednji je put došla na krštenje kćeri prijateljice Ane Gojanović, koja ju je i otkrila
Vidi originalni članak

“Teška” je 800 milijuna kuna. Udala se za američkog nogometaša Toma Bradyja (31). Supermodel Gisele Bundchen (28) voljela bi ljetovati na Jadranu. Prije 12 godina prvi je put čula za Hrvatsku. Tada je u New Yorku sobu dijelila s Korinom Longin (26), rekla je Gisele. Vlasnica zadarske modne agencije Colors Ana Gojanović otkrila je Korinu Longin (26) dok je bila djevojčica. Prvu je reviju, i to Pradinu, nosila sa samo 13 godina u Milanu. Hodala je uz bok Naomi Campbell i Kate Moss.
- Gisele je upoznala dok su radile Pret-A-Porter reviju u Parizu, a nosile su zajedno revije u Milanu i New Yorku - govori A. Gojanović. Korina je nekoliko godina u “mirovini”. Prije nešto više od  godine dana udala se za američkog repera Fredra Starra (38). U Hrvatskoj nije bila sedam godina. Posljednji je put došla na krštenje kćeri prijateljice Ane Gojanović.
- Više se nikad poslije nismo vidjele. Nemam nikakvih vijesti o Korini. Ne znam ni radi li još. Sjećam se da je bila samouvjerena i ponosna na to što je iz Hrvatske. Pomislila sam da je to zemlja koju vrijedi posjetiti. Nakon što sam čula da bih na krstarenju Jadranom mogla izbjeći paparazze, definitivno sam počela razmišljati da dođem u Hrvatsku na obiteljski odmor - zaključila je Gisele.


MICKEY: DOLAZIM ČIM ZARADIM DOVOLJNO LOVE
Mickey Rourke (56) među prijateljima ima i Hrvate. Zato oduvijek sanjari posjetiti naše more. Prije godinu dana rekao je da je čuo kako najljepše djevojke na svijetu dolaze iz Hrvatske: “Još nisam zaradio dovoljno novca da dođem u posjet.”

KEVIN SPACEY NA JADRANU LUPAO STRAŽNJICE
Kevin Speacey na Hvaru je s prijateljima pušio smotuljak nalik na džoint. U disku se zabavljao golim stražnjicama.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tratuljonac 10.06.2009.

    pred 12 godina cula prvi put za Hrvatsku? Nazdravlje.Onda joj je bilo 16. Mi smo ucili zemljopis u osnovnoj.I sad nek mi neko veli da \'Ameri nisu debilane?

  • Slatka_mala 09.06.2009.

    nisu upravu da su Hrvatice najljepse,to su ipak bosanke....

  • Bepo1606 09.06.2009.

    Za ljetovat kod nas i ne treba lova.I tako dođu i kupaju se po cijele dane,pišaju i kenjaju u more a hrane se na jahtama a i spizu donesu sa sobom.Više potroši jedan Čeh ili Mađar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare