To je to što me zanima!

Prebolio Arianu: Komičar (25) ljubi 20 godina stariju glumicu

Bivši dečko Ariane Grande, Pete Davidson i Kate Beckinsale cijelu večer su razgovarali i pili šampanjac, a potom i zajedno napustili tulum nakon ceremonije dodjele Zlatnih globusa
Vidi originalni članak

Nakon što je prije tri mjeseca raskinuo zaruke s pjevačicom Arianom Grande (25), komičar Pete Davidson (25) cijelu noć je flertao s glumicom Kate Beckinsale (45) na tulumu nakon ceremonije dodjele Zlatnih globusa, piše Daily Mail. Pete i Kate su cijelu večer razgovarali i pili šampanjac, a potom i napustili party zajedno. 

Sve dok se Kate nije razvela od Lena Wisemana (45), vodila je miran, obiteljski život. Nakon razvoda 2016. to se naglo promijenilo i tada je počela izlaziti i tulumariti. Nije rijetkost da Kate ima ljubavne veze s puno mlađim muškarcima, a mnogi su ju kritizirali da se ne ponaša kao majka već kao starija sestra svoje kćeri. 

Kate iza sebe, osim propalog braka, ima i brojne neuspjele veze. S bivšim dečkom Michaelom Sheenom (49) ima kćer Lily (19), a u studenom u karaoke baru ljubila je Jacka Whitehalla (30). Tim preljubom okončala je vezu s manekenom Mattom Rifeom (22). 

Pete je nakon dva mjeseca veze uselio s Arianom u stan vrijedan više od sto milijuna kuna i tada su 'pale' zaruke. Prekinuli su svega nekoliko mjeseci poslije, a Ariana je vratila Peteu zaručnički prsten te su podijelili međusobno sve što su stekli zajedno. 

NIKAD OTKRIVENE TAJNE VOJVOTKINJE: Kate Middleton slavi 37. rođendan, a ove stvari malo tko zna o njoj

Idi na 24sata

Komentari 29

  • bluesbob 11.01.2019.

    MILF je MILF

  • Kinsella 10.01.2019.

    Zašto tako lijepe žene padaju na odbojne i ružne tipove?

  • 09.01.2019.

    ima zgodnu curu

Komentiraj...
Vidi sve komentare