To je to što me zanima!

Prebrzo vozila: Jordan ostala bez vozačke na godinu dana

Katie je zbog jurnjave dobila čak dvije kazne. Nijednu nije platila. Kaže kako pojma nije imala da ih je uopće dobila. Zbog toga godinu dana ne smije sjesti za volan
Vidi originalni članak

Starleta voli staviti nogu na gas, a njena jurnjava ne prođe svaki put nezamijećeno. Katie Price (34) policijske kamere dvaput su snimile dok je vozila iznad ograničenja. Njen Range Rover je, kažu policajci, toliko jurio da su se pošteno namučili dok nisu otkrili kome automobil pripada. Katie je zbog jurnjave dobila čak dvije kazne. Nijednu nije platila. Kaže da nije pojma imala da ih je uopće dobila. 

- Ne otvaram svoju poštu niti gledam što mi sve ubace u sandučić. Mama to rješava umjesto mene. Znam da je to loše, ali tako je - rekla je Jordan na sudu i dodala kako taj bijeli Range Rover niti ne vozi, već on samo stoji na prilazu ispred njene kuće.

Unatoč svim opravdanjima i isprikama morat će platiti novčanu kaznu od 3700 kune i sudske troškove od 3200 kuna i godinu dana ne smije sjesti za volan jer joj je oduzeta vozačka dozvola. Kaže da će se žaliti na presudu jer misli da je prestroga.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • meenn 02.09.2012.

    kako ce i znati da je dobila kaznu kad misli da je poznata i da nemora vodit brigu o nicem osim za ludim provodima...bljak

  • FicO_1 02.09.2012.

    pitaj dal me briga

  • eddy1973 01.09.2012.

    kojom je brzinom ta vozila kad je kamere nisu uspjele snimit...meni to nije uspjelo......

Komentiraj...
Vidi sve komentare