To je to što me zanima!

Pred kamerama: Celine Dion bez šminke pokazala blizance

Pjevačica je bez imalo šminke i u pidžami pred kamerama Oprah Winfrey showa pokazala svoje četveromjesečne blizance koje je dobila umjetnom oplodnjom...
Vidi originalni članak

Celine Dion (42) pokazala je pred kamerama Oprah Winfrey showa svoje četveromjesečne blizance Eddyja i Nelsona. Tijekom snimanja u svom domu na Floridi pjevačica ih je neprestano ljubila, uspavljivala i pjevala im. U pidžami i bez trunke make-upa rekla je kako više ne posvećuje mnogo vremena svom izgledu. Kanadska pjevačica blizance je carskim rezom rodila u listopadu prošle godine nakon šestog pokušaja umjetne oplodnje. Suprug Rene Angelil (69) i ona već imaju sina Renea Charlesa (10). Celine će 15. ožujka ponovno nastupiti u glasovitom hotelu Caesars Palace u Las Vegasu. Posljednji put u u Las Vegasu je nastupila 2007. godine. Njezin show tijekom pet godina posjetilo je gotovo 3 milijuna ljudi. 

Njezin suprug obožava kockati u kasinima

Njezin suprug, koji joj je ujedno i menadžer, strastveni je igrač pokera koji kako, kako kruže glasine, obožava kockati u hotelu Caesar's Palaceu gdje nastupa njegova supruga.

- Suprug Celine Dion je veliki kockar. On vjerojatno prokocka milijun dolara tjedno, ali on si to može priuštiti - izjavio je jednom bivši gradonačelnik Las Vegasa Jan Jones nakon nagađanja koliko Angelil troši u kasinima.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • istina52 24.02.2011.

    neka mi oprosti ali njen suprug je previše star, po godinama može joj biti otac, a ovim slatkim bebicama pradjed, a uz to je ljubitelj kocke te ljepih mladih žena, ali izgleda da ima "nešto" kad je ostala uz njega?

  • istina52 24.02.2011.

    ......pokazala je svima pred kamerama da nema vremena za gluposti poput šminjkanja i dotjerivanja već da je majka blizanaca i starijeg sina. Sve bi to izgledalo sasvim drugačije da ima dadilje kojima bi "podvalila" brigu oko slatkih bebica, a ona bi se za to vrijeme odmarala, spavala i dotjerivala kao ostala elita slična njoj!!!

  • komentator35 24.02.2011.

    bebice imaju sreću, super su ispale :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare