To je to što me zanima!

Pred odlučnim kandidatima je težak zadatak: 'Dosta mi je debljine! Ne želim više ovako...'

U 'Život na vagi' došao sam pronaći sebe. Ovo je životna prilika koja se dobije sad i vjerojatno više nikad, kaže najmlađi kandidat sedme sezone Martin Jakubovski
Vidi originalni članak

U sedmoj sezoni 'Života na vagi' natjecatelji su smješteni u mjestu Lipa, u prekrasnoj kuriji iz 18. stoljeća, a izazovi će se održavati na sve četiri rijeke karlovačkog kraja te ostalim atraktivnim lokacijama toga područja. 

OD PONEDJELJKA NA MALIM EKRANIMA Počinje 'Život na vagi': Ovo su svi kandidati sedme sezone

Pred 16 novih kandidata još jednom nije lak zadatak, vježbat će dva do tri puta na dan, najuporniji će uspjeti odraditi oko 260 treninga, 20 izazova, morati piti velike količine vode, zavoljeti zdrave namirnice i naučiti sve o pravilnoj prehrani te hodati u svakom slobodnom trenutku!

- Povrće je uvijek problematično pogotovo kad govorimo, primjerice, o cvjetači i brokuli, koja je nama drugima možda dio tjednog jelovnika, a kandidatima, nažalost, nije. I onda smišljam razne obroke u kojima im pokušavam 'ugurati' neko povrće koje je njima zapravo nepoznanica - rekla je Martina Linarić, nutricionistica iz 'Životu na vagi'. Krajnje je vrijeme da kandidati zavole i povrće jer su alarmantni podaci da su Hrvati europski prvaci u pretilosti. Naime, oko 65% odraslih i 35% djece u Hrvatskoj ima prekomjernu tjelesnu masu i debljinu. 

Matea Milunić Miljenica 'Života na vagi' imala je 121 kg, a zbog showa je dala otkaz: 'Našla sam novi posao!'

- U 'Život na vagi' došao sam pronaći sebe. Ovo je životna prilika koja se dobije sad i vjerojatno više nikad - kaže najmlađi kandidat sedme sezone Martin Jakubovski.

- Ne živim trenutno i ovo je najbolja odluka koju sam donijela u životu - iskrena je Marsela Karamatić dok Irena Pušec emotivno priznaje da se ne osjeća kao normalna osoba.

- Dosta mi je debljine! Ne želim više ovako - odlučno kaže Dajana Milevoj, a Mislav Vlašić zaključuje: 'Želim izgubiti kile i jedva čekam da to počne!'

Večeras je prvo vaganje, a pred kojim je kandidatima najteža borba - doznat ćete od 21.15 sati samo na RTL-u! 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • superpametni 04.09.2023.

    Gledaš svake godine iste takve na televiziji i onda čekaš godinu dana da se javiš na TV i kažeš dosta je debljine.Pa u to vrijeme si već mogao prestati jesti i smršavjeti 50 kg.

Komentiraj...
Vidi sve komentare