To je to što me zanima!

Pred žiri Izbora za Miss Velike Britanije ide bez trunke šminke: 'Želim osnažiti druge djevojke'

Natjecateljica je kroz život trpjela mnoge uvrede na račun svoga izgleda, a danas želi osnažiti mlade djevojke koje se bore sa samopouzdanjem
Vidi originalni članak

Elle Seline (31) ovogodišnja je finalistica natjecanja za najljepšu Britanku. Kaže kako je kroz život trpjela mnoge uvrede na račun izgleda, a danas želi mladim djevojkama pokazati kako savršenstvo ne postoji.

Zbog toga će stati ispred žirija bez trunke šminke. Naime, u vrijeme Instagrama i TikToka postoje brojni filteri za uljepšavanje, a to narušava samopouzdanje mnogih mladih djevojaka. Elle Seline upravo njima želi pokazati kako savršena žena jednostavno ne postoji.

OBITELJ FERNANDES Junior i Miss Fernandez uživaju u odmoru u Hrvatskoj: Svugdje je lijepo, ali Jadran je najljepši

Ona je odrasla na Skiathosu u Grčkoj prije nego se odlučila preseliti i školovati u Velikoj Britaniji. Sada radi u zdravstvu, a bavi se i pjevanjem i pisanjem tekstova.

U intervjuu za BBC rekla je kako su ju ljudi često znali ismijavati zbog oblika tijela, a zbog tamnije puti su ju školarci čak nazivali gorilom.

Potaknuta bolnim uvredama, počela se šminkati sa 13 godina, a u isto je vrijeme neprestano 'peglala' svoje prirodne kovrče.

POBIJEDILA I LANI Vrelo u Sisku: Martin i Maruška postali su mister i miss bazena

Na Izbor za Miss Velike Britanije prijavila se i prošle godine, no kaže kako je tada žiriju davala ono što je mislila da žele vidjeti: našminkano lice, ravnu kosu i luksuzne haljine.

Za vrijeme korona virusa shvatila je da je tada pogriješila. Naučila je s vremenom voljeti prirodnu sebe i prestala se šminkati. Tada je odlučila kako će se ponovno prijaviti i postati prva finalistkinja koja će se natjecati bez imalo šminke na licu. Htjela je time promovirati realne standarde ljepote i biti pozitivan uzor mnogim mladim djevojkama.

Iako je bila jako nervozna zbog te odluke, s vremenom je shvatila kako je učinila dobru stvar i kako se današnji izbori za najljepše djevojke više bave osobnosti nego samim izgledom.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Sanja2803 12.09.2021.

    Jedino što uredim su obrve, to je jedina šminka koju koristim jer su mi užasne.

  • ilmare 11.09.2021.

    I bez šminke i bez plastičnih operacija ,nadam se... Ima li takvih ljepotica danas ,pitam se ??

  • Istinaisamoistina 11.09.2021.

    Sve bi se trebale natjecati bez šminke, to bi onda bio pravi i realni izbor ljepote.

Komentiraj...
Vidi sve komentare