To je to što me zanima!

'Predator': Novi film će otkriti zašto predatori love druge rase

Predatori. Najbolji lovci, vrsta koja kroz cijelo svoje postojanje teži samo jednome - postići savršen ulov. Ali zašto love? Zašto skupljaju trofeje? Sve to ćemo saznati u novom filmu
Vidi originalni članak

U intervjuu kojeg su dali redatelj (i scenarist prvog filma) Shane Black i njegov stalni suradnik, Fred Dekker, otkrivene su neke zanimljive činjenice o novom filmu o predatorima.

- Postoji opasnost da nastavak bude svima poznat. 'O pogledajte, još jedan Predator. Znate? To je opasno, pretjerana prisnost s temom. Zato ćemo ga napraviti misterioznim opet - izjavio je redatelj te nam je tako podigao vjeru u film.

Njegov prijatelj i dugogodišnji suradnik na njegovim projektima, Fred Dekker, komentirao je likove i filmu i kako će se razlikovati od dosadašnjih.

- Kada bismo prvi film usporedili s 'Alienom', drugi bi bio više kao nastavak, 'Aliens'. Nismo rekli 'Ubijmo sve likove jer ih je mnogo, s drugih planeta i s drugačijim ideologijama' - rekao je scenarist, otkrivši tako da će se radnja odvijati drugdje u svemiru, ili da će barem imati stvarno šaroliku postavu

Dekker je nastavio obrazlagati motivaciju predatora i njihovo ponašanje u novom filmu.

- Jednostavno je. Znamo staru ideju, pa smo se upitali, što je iza zavjese? Zašto su ovdje? Što rade? Velika slika? Na sve ovo se može odgovoriti bez gubljenja tog osjećaja strahotnosti. I tko zna je li im se promijeniIa agenda? - dovršio je pisac.

Snimanje filma kreće ove godine pri kraju rujna, a film u kina stiže početkom veljače 2018. godine. A do tada, novo djelo redatelja Shanea Blacka, 'Dobri momci', možete pogledati u CineStar kinima u distribuciji Blitz Filma.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dkoor 02.06.2016.

    Odlicno! Samo se nadam da ce posvetiti potrebno vrijeme scenariju da radnja ne bude nelogicna i plitka...

  • koko82 02.06.2016.

    još jedna frančiza koju su skoro pokopali....AvP su bili teža tragedija.... Predators... nja... tak ... srednja žalost..... stvarno se nadam da ce ovaj nastavak malo popraviti, meni, ovaj kultni film..... i get to tha choppa

  • Rumpelstiltskin 02.06.2016.

    I onda dođu Hirogenci i razbiju predatore....

Komentiraj...
Vidi sve komentare