To je to što me zanima!

Predstavit će neobjavljene pjesme Toše Proeskog...

Tošini roditelji nastavljaju humanitarnu misiju koju je započeo njihov tragično preminuli sin. Poklonili su bolnici u Kruševu aparat vrijedan 25.000 eura
Vidi originalni članak

Na velikom humanitarnom koncertu bit će predstavljene dvije još neobjavljene pjesme preminulog Toše Proeskog. Riječ je o pjesmama "Kruševo" i "Još uvijek sanjam da smo zajedno". Koncert je 5. listopada na gradskom stadionu u Skopju, prenosi tportal. Tošini roditelji, Nikola i Domenika, nastavljaju sinovu humanitarnu misiju. Poklonili su bolnici u Kruševu kardiovaskularni eho-aparat koji vrijedi 25.000 eura. Darovali su ga kao dio akcije humanitarnog fonda "Toše Proeski", koji su osnovali nakon njegove pogibije. Popularni makedonski pjevač poginuo je u prometnoj nesreći u listopadu 2007. godine. U vozilu su bili, osim pjevača koji je spavao na prednjem sjedalu, Ljiljana Petrović i Đorđe Đorđevski, koji je i upravljao vozilom.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • marija makedonija 06.10.2009.

    juce 05.10.2009 g. dve godine od njegovog posljednjeg koncerta na Gradskom stadionu u Skoplju, njegovi obozavatelji su se ponovno okupili na Gradkom Trgu u znak secanja i napravili zvjezdano nebo, kako e Tose voleo i trazio na koncertu. Koncert je pomeren za 25.01.2010 na dan njegovog rodzendana, pozelji Fondacije Toseta Proeskog i njegovih roditelja. Ipak su obozavatelji hteli obeleziti i ovaj datum pjevajuci njegove pjesme. Tose hvala ti na svemu i volimo te zauvjek.............potpisujemo!!!!!

  • dboras4 05.09.2009.

    nikako ne možeš uspoređivati michaela jacksona s ovim predivnim bićem.budimo realni jackson je bio daleko od anđela,a završio je onako kako je i živio...toše je bio nešto što riječima ne možeš ni izreći,anđeo,duša od čovjeka...drago mi je što vidim koliko ga ljudi još uvijek vole i pamte iako su prošle gotovo dvije godine otkad ga više nema.nema ga da nas uveseljava svojim prisutstvom,ali tu su njegove pjesme.vi koji ga volite nemojte ga nikad zaboraviti.ja sigurno neću.

  • mk1982 24.07.2009.

    Zasto nas uvijek ANDJELI moraju napustit? Prvo Tose pa onda Michael Jackson... R.I.P.

Komentiraj...
Vidi sve komentare