To je to što me zanima!

Predstavljena satirična emisija 24 minuta sa Zoranom Kesićem

Njihova emisija predstavlja veliku smetnju vlastima zbog toga što kako kaže Kesić 'brzo i efikasno dopiru do srca svakog gledaoca'. Nova sezona emisije kreće s emitiranjem 18. rujna
Vidi originalni članak

Druga večer Fažana Media Festivala završila je predstavljanjem satirične emisije '24 minuta sa Zoranom Kesićem'. Riječ je o emisiji koja na humorističan način informira publiku o najvažnijim političkim zbivanjima u Srbiji i ukazuje na nepravde, laži, ali i nebuloze u društvu. Ova emisija jedna je od najvažnijih političkih emisija u Srbiji.  

Moderatorica i novinarka Antonela Riha razgovarala je s novinarom i voditeljem emisije Zoranom Kesićem, a pitanja su pristizala i iz publike. Iako se publika dobro nasmijala isječcima iz emisija, sam voditelj priznao je kako priprema emisije u prvi mah nije smiješna jer je politička situacija u zemlji više porazna nego smiješna.

Antonela se složila sa Zoranom i priznala kako tijekom gledanja emisije osjeća gorčinu.

- Vi ste se smijali Vučiću, a mi plačemo kad ga gledamo.

Njihova emisija predstavlja veliku smetnju vlastima zbog toga što kako kaže Kesić 'brzo i efikasno dopiru do srca svakog gledaoca'. Tako se često ljude koji rade na emisiji proziva kao izdajnike i strane plaćenike. Nova sezona emisije kreće s emitiranjem 18. rujna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Vakser 14.09.2021.

    Već dvije godine pratim Zorana Kesića i njegovu emisiju 24 minuta. Iz emisije u emisiju sve su bolji i bolji. Oduševljen sam i jedva čekam novu sezonu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare