To je to što me zanima!

Predstavljene zvijezde koje će plesati u 'Plesu sa zvijezdama'

Prva emisija emitirat će se 2. studenog. Među zvijezdama koje će zaplesati su Ornela Vištica, Žanamari Lalić, Mislav Čavajda, Giuliano, Janko Popović Volarić...
Vidi originalni članak

Mislav Čavajda, Damir Hojka, Giuliano Đanić, Ronald Braus i Janko Popović Volarić plesat će u osmoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama'. Dečkima će na plesnom podiju HRT-ova showa konkurencija biti Ornela Vištica, Žanamari Lalić, Sanda Dubravčić, Nevena Rendeli i Iva Mihalić sa svojim plesnim partnerima. 

- Svim natjecateljicama i natjecateljima želim da nauče nešto i da izdrže žuljeve koje će sigurno dobiti tijekom vježbanja za show. Siguran sam da će nakon svega biti najbolji plesači na svim svadbama na koje će ići - rekao je za HRT Dinko Bogdanić.

Prva emisija osme sezone showa emitirat će se 2. studenog. Voditelji će, kao i u prijašnjim sezonama biti Duško Ćurlić i Barbara Kolar.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • praky 30.09.2013.

    Počinje serijal pranja novca na hrt

  • ajika 28.09.2013.

    ja bi prominila naziv ove emisije,strasno me nervira ovo "zvijezde"

  • Silvana7 Ri 28.09.2013.

    Ni šetalište slavnih nema toliko zvijezda koliko ih mi imamo..I eto ih tu,sve su okupile na jednom mjestu..Jedva čekam da krene taj show,ne mogu dočekati koliko čekam...Moj favorit je Barbara Kolar :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare